Najpopularniji filmovi u avgustu na Netflixu-u

    08.08.2024.
    RECOMMENDED

    Leto je vreme zabave, opuštanja, letnjih avantura i uzbudljivih, često vrlo romantičnih priča. Ako ste ljubitelji žanrova koji vam drže pažnju i utiču na vas na veoma emotivan način, Netflix sigurno ima mnogo toga da vam ponudi. Evo nekoliko najpopularnijih Netflix filmova u avgustu 2024. godine koji će vas sigurno oduševiti.

    NETFLIX WATCH LIST.

    Find Me Falling

    Žanr: Komedija, romansa, mjuzikl

    Nakon promašenog albuma i opadanja popularnosti njegovog najvećeg hita, ostarela rok zvezda odlučuje da napravi pauzu u karijeri kako bi povratio svoju inspiraciju i žar. Seli se na Kipar u izolovanu kuću na litici. Njegova ideja o tome da ostane pritajen pada u vodu kada se suočava sa očajnim dušama koje traže pomoć. Stvar se dodatno komplikuje kada se stari plamen ponovo zapali, donoseći sa sobom lavinu emocija i nepredviđenih događaja.

    Bird Box

    Žanr: Horor, misterija, sci-fi

    U svetlu nepoznatog globalnog terora, majka mora da pronađe snage da pobegne sa svojom decom u potrazi za sigurnošću. Sve je za nijansu teže kada je neprijatelj nevidljiv, čineći da ova misija koja je jedini put ka spasenju mora biti obavljena na slepo. Napetost i neizvesnost prate svaki korak, dok se bore za opstanak.

    Beautiful Disaster

    Žanr: Komedija, drama, romansa

    Studenti Ebi i Trevis zaljubljuju se nakon što su neko vreme bili prijatelji. On ne veruje u veze, već samo u avanture za jednu noć – sve dok ne upozna Ebi. Ova priča, koja će uskoro biti ekranizovana, govori o dvoje ljudi sa problematičnom prošlošću koji uče da veruju jedno drugom i menjaju način na koji gledaju na svet. Njihova ljubavna priča je puna uspona i padova, ali i trenutaka koji će vam zagrejati srce.

    Failure to Launch

    Žanr: Romantična komedija

    Trip ima 35 godina, zanimljiv posao, moderan auto, strast za jedrenjem i sjajnu kuću – ali problem je što još uvek živi sa roditeljima. Njegovi roditelji žele da ga isele, pa unajmljuju Paulu, „intervencionistkinju“, koja ima proverenu formulu za ovakve situacije: slučajan susret, naterati ga da je pozove na izlazak, upoznati njegove prijatelje i dobiti njihovo odobrenje, odložiti seks, neka je nauči nečemu, a zatim ga ostaviti. Sve ide po planu dok stvari ne postanu komplikovane kada Trip pomisli da se Paula zaljubljuje u njega.

    Uz ove naslove, leto će vam biti ispunjeno smehom, suzama i neizvesnošću, baš kao što i treba da bude! Pripremite kokice i uživajte u avanturi.

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: