Anti-letnji trend: Rihanna i njen ljubičasti manikir

    15.08.2024.
    RECOMMENDED

    Oživljavanje kraljevskih nijansi je u punom jeku. Dok su letnje boje lakova za nokte ove godine uglavnom bile inspirisane pastelnim tonovima, poput puteraste žute nijanse Hailey Bieber ili nežno ružičaste nijanse Meghan Markle, sada dolazi do preokreta. Kako se letnja sezona približava kraju, nekoliko poznatih ličnosti menja uobičajene trendove letnjih boja.

    b76feeb1b40710964fcf3c3ebe44cd59
    ee4a92dae331b84f268bec5e2f2e2c6c

    Rihanna & ljubičasta

    Tokom proteklog meseca, Zendaya i Selena Gomez su podržale trend tamnocrvenih noktiju, unoseći tradicionalno zimsku boju u letnje mesece. Sada im se pridružuje i Rihanna koja je svoje nokte ukrasila ljubičastom nijansom nalik šljivi, donoseći sa sobom ono što se može opisati samo kao anti-letnji trend manikira.

    rihanna

    LE VERNIS

    Na svom Instagram profilu, 11. avgusta, Rihanna je predstavila ovu nijansu dragulja uz sportski dres i još jednu uzbudljivu vest iz sveta lepote. Fenty lansira nove „Fenty Snackz„, mini verzije popularnih proizvoda, koje će biti dostupne u svim Ulta prodavnicama u Targetu. Ovu najavu Rihanna je podelila dok je pozirala s minijaturnim Target kolicima u svom krevetu, sa svojim ljubičastim manikirom koji se razigrano oslanjao na ručke kolica.

    Duboka, kraljevska ljubičasta poput Rihanine donosi bogatstvo i toplinu koje se razlikuju od uobičajenih letnjih neonskih i pastelnih tonova. Iako na prvi pogled deluje kao jesenja ili zimska nijansa, ova boja se može uspešno uklopiti i u toplije mesece. Ključ za prilagođavanje tamnijih tonova letnjoj sezoni leži u podtonu.

    Anti-trend lakovi, poput Rihanninih sada se mogu naći odmah pored njenih mini proizvoda u Targetu. Prema njenoj najavi, možete kupiti mini Fenty korektor u 50 nijansi, Gloss Bomb Heat u Cherry ili Fu$$y nijansama, ili Killawatt Highlighter dovoljno mali da stane u vašu mikro torbicu. Ovi proizvodi, malih dimenzija, savršeni su za letnja putovanja i one koji su stalno u pokretu baš kao i lak u boji ljubičaste šljive.

    Foto: Instagram, Pintrest, Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: