U društvu grofa Drakule sa brendovima essence i Catrice

    26.09.2024.
    RECOMMENDED

    BOO! Drakula je na tragu tebe! Brendovi essence i Catrice, uz domaćina VM2 COSMETICS iz Zagreba, okupili su regionalne influensere i vodeće medijske predstavnike na ekskluzivnom trodnevnom događaju u srcu legendarne Transilvanije u Rumuniji, unutar zidina legendarnog dvorca grofa Drakule – Bran Castle.

    RomaniaDay1 12 DeNoiseAI low light
    RomaniaDay1 17 DeNoiseAI low light

    Ovo jedinstveno iskustvo bilo je spoj avanture i zabave uz predstavljanje jesenjih BOOtiful makeup noviteta oba brenda unutar jednog od najpoznatijih zamkova na svetu.

    essence & Catrice atmosfera

    Prvo veče počelo je večerom u luksuznom hotelu, nakon čega su usledili spa tretmani i opuštanje kraj bazena uz skincare proizvode brendova essence i Catrice. Stvorena je idealna atmosfera koja je pripremila goste za sledeći dan, ispunjen raznim aktivnostima.

    RomaniaDay1 49 DeNoiseAI low light
    RomaniaDay1 52 DeNoiseAI low light

    Sledećeg jutra, gosti su imali jedinstvenu priliku da posete najveće utočište za mrke medvede na svetu, “Libearty Bear Sanctuary”, gde su mogli da nauče mnogo o ovim veličanstvenim stvorenjima i uživaju u predivnom prirodnom okruženju. Brendovi essence i Catrice dodatno su podržali ovu plemenitu misiju donacijom utočištu za medvede, a omogućili su i svim gostima događaja da svaki od njih „usvoji“ svog medveda, čime su pomogli širenju svesti o zaštiti ovih divnih životinja. Ova ekskurzija ne samo da je obogatila iskustvo svih prisutnih, već je istakla i posvećenost brendova essence i Catrice ekološkoj svesti i zaštiti životinja.

    RomaniaDay2 27
    RomaniaDay2 38
    RomaniaDay2 37

    Velika zabava, održana poslednje večeri u tajanstvenom Dvorcu Drakule, bila je vrhunac trodnevnog događaja. Uz dramatično osvetljenje, mističnu atmosferu i vrhunsku produkciju, dvorac je oživeo u glamuroznoj atmosferi koja je savršeno odgovarala predstavljanju najnovijih beauty kolekcija brendova essence i Catrice.

    esence catrice

    Gosti su uživali u muzici, specijalnim vizuelnim efektima i prostoru uređenom u spoju mistike i luksuza, spajajući tradiciju sa modernim stilom. Pažljivo osmišljene aktivnosti – od makeup kutaka i predstavljanja novih proizvoda oba brenda do posebnih iznenađenja unutar dvorca – osigurale su da događaj ponudi sve što se može očekivati od vodećih makeup brendova.

    DvoracRomaniaDay2 5
    DvoracRomaniaDay2 47
    DvoracRomaniaDay2 44

    essence i Catrice još jednom su pokazali svoju kreativnost i sposobnost da organizuju događaje koji ne samo da promovišu najnovije makeup trendove, već stvaraju iskustva koja prevazilaze tradicionalne promocije i ostavljaju trajan utisak na sve učesnike. Ovaj događaj ostaće zapamćen kao jedan od najuzbudljivijih makeup događaja godine, a svi gosti su se zaista zabavili i imali #BOOtiful vreme.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: