Vera Vuković dobitnik nagrade – PR Menadžer godine

    01.10.2024.
    RECOMMENDED

    Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i javnom informisanju održana je deseti, jubilarni, put pod nazivom DIGITAL 2024 u Privrednoj komori Srbije. Konferenciju je svečano otvorio ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić. U nastavku su, nakon razmene mišljenja tokom panela, dodeljene nagrade najboljima iz različitih oblasti komunikacija: medija, marketinga, PR-a, ICT-industrije i digitalnih inovacija.

    Vera Vukovic2

    Nagradu PR Menadžer godine osvojila je Vera Vuković, marketing menadžer kompanije British Motors čija se zaduženja u okviru Marketing sektora odnose i na komunikaciju s medijima i ostale PR delatnosti.

    Vera Vuković: „Bitno je negovanje timskog duha“

    Tokom obraćanja na ceremoniji dodele nagrada, Vera je predstavila British Motors i OMR Grupu, delatnosti pojedinih članica i naglasila da je reč o sistemu uspešnih kompanija iz oblasti automotiva, osiguranja, nekretnina, finansiranja, luxury industrije itd.

    Upravljati komunikacijama u vremenu digitalne transformacije i brzog protoka informacija je veliki izazov, ali i velika lepota ovog poziva. Posebna je čast dobiti ovakvo priznanje za svoj rad od stručnog žirija koji razume sve izazove ove profesije. Posebnu i veliku zahvalnost izražavam kolegama iz British Motorsa i OMR Grupe jer bez timskog rada, odnosno negovanja timskog duha, uspeh bilo kojeg pojedinca ne bi bio dovoljan za sjajan rezultat kojem svi težimo – istakla je Vera Vuković.

    Vera Vukovic 1

    Regionalna konferencija bila je prilika da se sagleda razvoj digitalnih komunikacija u predhodnoj dekadi, kao i da se na jednom mestu okupe firme i stručnjaci koji su nosioci digitalnih promena, sa posebnim naglaskom na digitalizaciju medija.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: