Huawei spektakularnim događajem predstavio nove uređaje i inovacije

    Zvezda događaja bila je serija Huawei Watch GT 5
    03.10.2024.
    RECOMMENDED

    Kompanija Huawei je u prepunoj Atrium dvorani Sava Centra predstavila novu generaciju pametnih satova – seriju Huawei Watch GT 5 – novo izdanje Huawei Watch Ultimate namenjeno ljubiteljima golfa, kao i Huawei Watch D2. Svi prisutni imali su ekskluzivnu priliku da saznaju više o inovacijama koje će obeležiti ovu jesen, dok Huawei nastavlja da postavlja nove standarde u industriji i inspiriše korisnike da zakorače u budućnost.

    Huawei lansiranje novih uredjaja u Beogradu 10

    Roger Tao, direktor Huawei Device za Istočnu Evropu, obratio se gostima i predstavio ključne inovacije i strategiju kompanije u segmentu pametnih nosivih uređaja:

    „Velika mi je čast što smo danas u Beogradu kako bismo predstavili novu generaciju Huawei pametnih satova, kao i našu novu Fashion Edge strategiju za nosive uređaje. Uz preko 520 miliona korisnika naših uređaja globalno, i značajan broj aktivnih korisnika u Evropi, ponosni smo na našu poziciju lidera u ovom segmentu. Kroz inovacije u dizajnu i funkcijama za praćenje fitnesa i zdravlja, nastavljamo da pomeramo granice tehnologije, omogućavajući svakom korisniku da kroz naše uređaje izrazi svoj jedinstveni stil.“

    Roger Tao direktor Huawei Device za Istocnu Evropu

    Inovacije koje inspirišu

    Gosti su imali priliku da se upoznaju sa inovativnim funkcijama i jedinstvenim spojem mode i tehnologije koje donose novi Huawei pametni satovi. Zvezda događaja bila je serija Huawei Watch GT 5, koja je privukla pažnju spojem premium materijala i sofisticiranog dizajna. Pored izvanrednog izgleda, ova serija donosi unapređene funkcije za praćenje fizičke aktivnosti, poput Sunflower sistema pozicioniranja, Stay Fit aplikacije za upravljanje kalorijama i preciznog sistema za praćenje ženskog reproduktivnog zdravlja.

    Huawei lansiranje novih uredjaja u Beogradu 6

    Posebnu pažnju privukao je i Fashion Corner, gde su gosti uz pomoć stilista stilizovali outfite uz Huawei satove, potvrđujući njihovu svestranost.

    Predstavljen je i Huawei Watch Ultimate, premium pametni sat sa luksuznim dizajnom, Expedition režimom za avanturiste i funkcijama za golf, čime se oslikava Huawei Fashion Edge strategija.

    Fokus na zdravlju

    U Health Corneru, pažnja je bila usmerena na Huawei Watch D2, koji svojim tankim dizajnom i TruSense sistemom omogućava praćenje ključnih zdravstvenih parametara. Ovaj događaj okupio je veliki broj zvanica – od medijskih predstavnika, influensera, do poznatih ličnosti.

    Popularna influenserka i Huawei brend ambasador Lea Stanković podelila je svoje iskustvo sa Huawei Watch GT 5 Pro, ističući zašto su ovi pametni satovi njen izbor.

    Steven Huang, direktor Huawei Device za Srbiju, podsetio je prisutne na potpisivanje sporazuma između Republike Srbije i Narodne Republike Kine o slobodnoj i bescarinskoj trgovini, koji je stupio na snagu u julu. „Zahvaljujući ovom sporazumu, carina na nosive i audio proizvode je ukinuta, čime je Huawei Watch GT 5 serija za 20% jeftinija od prošlogodišnjih modela, što je ogromna korist za srpske potrošače.“

    Steven Huang direktor Huawei Device za Srbiju

    Posebne pogodnosti za korisnike

    Uz kupovinu nekog od satova iz Watch GT 5 serije tokom oktobra, kupci dobijaju na poklon slušalice Huawei FreeBuds 5i, 3 godine garancije i besplatno korišćenje Huawei Health+ aplikacije u trajanju od tri meseca. Na ovoj aplikaciji, korisnici mogu pronaći kurseve poznatih sportista kao što su atletičar Mo Farah, fitnes influenserka Pamela Reif i profesionalna golferka He Muni.

    Huawei lansiranje novih uredjaja u Beogradu 13

    Cene i dostupnost

    Pametni satovi iz Huawei Watch GT 5 serije su od danas u prodaji kod operatora Yettel, A1, mts, kao i u prodavnicama Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedija i Ananas po sledećim cenama:

    Muški modeli:

    • Huawei Watch GT 5 Black Fluorelastomer Strap – 31.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 Blue Woven Strap – 34.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 Pro Black Fluorelastomer Strap – 45.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 Pro Titanium Strap – 64.999 RSD

    Ženski modeli:

    • Huawei Watch GT 5 Light Blue Fluorelastomer Strap – 31.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 Black Fluorelastomer Strap – 31.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 White Leather Strap – 34.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 Gold Milanese Strap – 39.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 Pro White Fluorelastomer Strap – 54.999 RSD
    • Huawei Watch GT 5 Pro White Ceramic Gold Titanium Strap – 74.999 RSD

    Huawei Watch Ultimate će biti u prodaji od 1. novembra po ceni od 104.999 RSD.

    Huawei lansiranje novih uredjaja u Beogradu

    O kompaniji Huawei Consumer BG

    Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Huawei Consumer BG, jedna od tri poslovne jedinice kompanije, obuhvata pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjem iskustvu u telekomunikacionoj industriji i posvećena je isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

    Foto: Goran Srdanov

    Saznaj više:
    Povezani članci: