Miholjsko brat leto: Ko će se sve naći na remix albumu Charli XCX

05.10.2024.
RECOMMENDED

Čeka li nas miholjsko brat leto? Zeleni album Charli XCX obojio je, zvukovno i koloritno, prethodnih nekoliko meseci, a svi su izgledi da ćemo imati i brat jesen, mada su mnogi prejudicirali suprotno. Engleska pevačica već je najavila remix izdanje svog albuma koje će izaći 11. oktobra, a na kojem će se naći obrade originalnih numera u saradnji sa nekim poznatim imenima.

Širom sveta, poslednjih dana pojavljuju se drečavo zeleni bilbordi sa obrnuto napisanim slovima, tako da se njihova poruka može pročitati tek posmatrana kroz ogledalo. Uz malo truda, naziru se poznata imena kao što su Ariana Grande, the 1975, Chappell i bon iver.

Fanovi su već napravili kompilacije ovih bilborda, viđene od Njujorka do Mančestera, pa sada provode dane nagađajući kome je Charli dodelila koju pesmu.

Kaže Charli XCX: Isto je brat, ali ipak nije

Album nosi naziv Brat and it’s completely different but also still brat. Nezgrapno jeste, ali je nastalo po analogiji na deluxe izdanje albuma koje je sadržalo tri dodatne pesme, pa je u skladu sa time, nazvano Brat and it’s the same but there’s three more songs so it’s not.

Osim ovih analognih tizera, engleska pevačica je i putem društvenih mreža ostavila nekoliko mrvica sugestije koje bi mogle da ukažu na još neka imena koja će biti potpisana pored obrađenih numera

Kratak ispis na španskom i specifičan način izražavanja mnogima su ukazali da bi Rosalia mogla da bude jedan od potencijalnih saradnika. Španska pevačica i engleska joj koleginica često razmenjuju komentare podrške na društvenim mrežama, a Rosalia je čak prisustvovala rođendanskoj proslavi Charli XCX, kada je kao poklon donela – buket cigareta.

Mada se mnogi pitaju da li su ovi bilbordi stvarni ili plod veštih rukotvorina internet zajednice. Ostaje nam još tačno sedam dana da saznamo.

charli xcx, brat

Foto: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: