4 parfema iz Zare koji odmah nestanu sa polica

13.10.2024.
RECOMMENDED

Zara je postala pravi raj za ljubitelje parfema koji su u potrazi za kvalitetnim izdanjima, inspirisanim svetskim brendovima, ali po pristupačnim cenama. No četiri Zara parfema ne samo da se uvek brzo rasprodaju, nego poseduju vernu zajednicu obožavalaca koji se stalno vraćaju po još.

Iako se danas se sve brzo menja – gotovo da ne prođe dan, a da neki kozmetički brend ili modni lanac ne izbaci novi parfem, ovi Zara mirisi ostaju dosledni u kvalitetu, a donose svežinu i eleganciju u svakodnevnicu (sve što nam je od jednog parfema i potrebno). Kada sledeći put posetite Zaru, obavezno obratite pažnju na njih, jer, ako uspete da ih kupite pre nego što se raprodaju, možda ćete pronaći novi omiljeni miris.

Snapinsta.app 438095887 864786809014818 7019641211426847012 n 1080

PREPORUKA: Zara parfemi_

Zara Femme

Prvi na listi je Zara Femme, koji se od svog lansiranja pokazao kao pravi hit među onima koji slave autentičnost na svakodnevnom nivou. Ovaj parfem odiše elegancijom, ženstven je, sa toplim i cvetnim notama koje ga čine idealnim izborom za svaku priliku, dnevnu i noćnu. Gornje note bergamota i maline upotpunjuju miris cveta jasmina i cveta narandže, dok baza od vanile pruža senzualan završetak. Zara parfemi su započeli slavu na ovom konkretnom mirisu.

Zara Femme je miris koji, čim se pojavi na policama, odmah izaziva pravi stampedo žena oko sebe.

zara parfemi

Zara Vibrant Leather

Zara Vibrant Leather je parfem koji obožavaju i žene, ali i muškarci. Ovaj uniseks parfem kombinuje svežinu citrusa sa bogatstvom mirisa kože, stvarajući snažan i zavodljiv miris. Gornje note limuna i bergamota odlično se uklapaju s drvenastim tonovima u bazi parfema, stvarajući osećaj sofisticiranosti. Parfem je postao pravi favorit među onima koji žele nešto unikatno i prepoznatljivo, a kada se pojavi na policama, često ga odmah rasprodaju.

20210721999 e1
20210721999 e4

Zara Gardenia

Za ljubitelje cvetnih mirisa, Zara Gardenia je obavezna stavka na listi must-have proizvoda. Ovaj miris je prava simfonija mirisa belih cvetova, sa naglaskom na cvet gardenije, koja se stapa s notama jasmina i tuberoze. Gornje note bergamota dodaju svežinu, dok osnovne note drvenastih tonova pružaju dubinu. Zara Gardenia je miris koji izaziva osećaj romantike i elegancije, a popularnost mu raste svakim danom, te je jedan od onih za koji se uvek pitamo kada će ponovo u radnje. Kada se pojavi u prodaji, obavezno ga zgrabite pre nego što nestane. Zara parfemi se ističu po inovativnim mešavinama, a ovaj parfem je idealan primer.

20120645999 e1

Zara Oriental

Zara Oriental je miris koji mami najpre zbog svoje egzotične kombinacije začina i drvenastih nota. Ovaj parfem je pravi izbor za zimu, sa toplim notama vanile, sandalovine i čempresa koje pružaju osećaj udobnosti. Gornje note uključuju crni biber i krušku, što čini ovaj miris jedinstvenim i nezaboravnim. Kada se ovaj parfem pojavi na policama, brzo nestaje, a ljubitelji ga traže kao savršenu zimsku opciju. Takođe, nekim čudom odgovara svim tipovima ličnosti, posebno ukoliko želite da ostanete zapamćeni po mirisu.

20120676999 ult5

Zara parfemi su idealni saveznici za one koji žele da eksperimentišu sa više različitih opcija i da uvek nose nešto novo. Ukoliko spadate u ovaj tip osobe, preporučujemo da probate sve sa spiska!

Foto: Promo, Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: