Koja 3 parfema koriste BURO. novinarke?

Ono što povezuje ova tri parfema jeste - autentičnost
22.10.2024.
RECOMMENDED

Kada je beauty industrija u pitanju, parfemi su često naša omiljena tema. Oni su ti koji imaju moć da ispričaju priču, a da im nisu potrebne reči – za reči smo ipak mi zaslužne.

Zato nije iznenađenje što naša redakcija uvek bira note koje su u trendu ili dobro poznate „obožavam taj parfem“ note. Parfemi koje smo izdvojili odražavaju i naše ličnosti i privatan stil života koji vodimo. Parfemi sa spiska su postali deo našeg svakodnevnog rituala – a ističu se najpre zbog emocija koje bude.

Ono što povezuje ova tri parfema jeste autentičnost i pažljivo birane note koje savršeno odgovaraju ženama sa stavom. Bilo da su u pitanju energične jutarnje obaveze, glamurozni večernji događaji ili lagani, svakodnevni trenutci, BURO. novinarke koriste parfeme koji ne samo da ih čine miris nezaboravnim, nego odražavaju i naše različite karaktere.

Jer, na kraju dana, za nas je parfem je više od beauty koraka – on je deo ličnog pečata.

parfema

Boss Orange Woman: Energija i moderan pristup

Za žene koje balansiraju između poslovnih sastanaka, kreativnih projekata i užurbanih gradskih ulica, Boss Orange Woman je savršeno oličenje dinamičnog životnog stila. Ovaj parfem je poput energije i ženstvenosti u bočici – osvežavajuć, ali i suptilno sladak. Njegove gornje note krasi miris sočne jabuke, dok se srednje note, note cveća i narandže koje se stapaju s toplim baznim notama vanile. Ovaj parfem je kao stvoren za one dane kada vam je potrebna dodatna doza energije i optimizma. Boss Orange Woman nosi sa sobom poruku slobodnog duha, samopouzdanja i dodali bismo – feminizma.

Isidora Mitri (Novinarka)

375x500.14231 removebg preview

Kilian Paris Angels’ Share: Stav u bočici

Kada su u pitanju unisex parfemi sa dozom stava, Kilian Paris Angels’ Share je nedvosmislen izbor za sve one trenutke kada želite da odišete luksuzom. Parfem inspirisan konjakom, odiše bogatim notama ruma i cimeta, stvarajući senzualnu i zavodljivu atmosferu. Njegova orijentalna toplina, upakovana u elegantnu, punjivu bočicu, otkriva slojevitost koju čim osetite nećete menjati – odvažan miris za večernje događaje ili one dane kada želite da ostavite snažan utisak. Njegova kompleksnost čini ga neodoljivim izborom za žene i devojke koje preferiraju sofisticiranost i smelost.

Ivana Kordić (Novinarka)

Screenshot 2024 10 21 at 14 27 37 Kilian Paris Angels Share Refillable Uniseks parfemska voda removebg preview

The Matcha 26 Le Labo: Minimalizam sa dušom

Za one koje preferiraju miris sa suptilnom, ali sofisticiranom notom, The Matcha 26Le Labo je pravi izbor. Ukoliko tragate za mirisom koji odiše mirnim notama i elegancijom, ovaj parfem je idealna opcija i topla preporuka. Inspirisan japanskom tradicijom, donosi jedinstvenu harmoniju prirodnih nota koje umiruju čula i ostavljaju čist utisak. Miris odiše svežim notama matcha čaja, koji se spaja sa tonovima smokve i blago začinjenim vetiverom.

Baza parfema obogaćena je drvenim notama cedra i blage topline mošusa. The Matcha 26 je idealan za dnevne prilike, kada želite da zračite smirenošću, ali i za večernje izlaske, kada želite da ostavite utisak prirodne elegancije. Ovaj parfem ne samo da osvaja svojom aromom, već i svojom minimalističkom estetikom – bočica je jednostavna, ali elegantna, savršeno odražavajući filozofiju brenda.

Jelena Milinčić (Izvršna urednica)

LE LABO the matcha 26 50ml 1 removebg preview

Foto: Instagram, Promo

Saznaj više:
Povezani članci: