Viceroy Kopaonik Srbija predstavlja novu zvezdu hotela – restoran „Peroko“

autor BURO.
Viceroysquare

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/Viceroycover.jpg

Prvi hotel sa 5 zvezdica u podnožju Kopaonika otvorio je svoja vrata sredinom 2021. Viceroy Hotels & Resorts, poznati ugostiteljski brend koji potiče iz Los Anđelesa, od tada pomera granice ugostiteljstva, a najpopularnija planinska destinacija u Srbiji sada je dobila gastronomsko pojačanje koje će zadovoljiti i najzahtevnije hedoniste – novootvoreni restoran „Peroko“

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1646997654012505.jpg

 

Ne samo da je svetski priznat brend Viceroy odabrao Srebrnu planinu kao savršeno mesto za svoj prvi hotel u Evropi, već konstantno unapređuje i njenu kulinarsku scenu, a novim azijskim restoranom doneo je promene u pogledu ukusa i nivoa ponude. Najiskusniji domaći kulinarski eksperti prvi put na Kopaonik donose najbolje od azijske kuhinje: od (odgovorno tvrdimo) najboljeg sušija, preko specijaliteta od patke do autentičnih koktela. Ova nova oaza za gurmane važi za mesto koje obavezno morate posetiti kada dođete na zimovanje ili letovanje.

 

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1646997653614711.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/164699765393166.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/164699765373444.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1646997729363664.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1646997759871417.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1646997654484943-scaled.jpg

 

Za sve posetioce jedinog „ski-in, ski-out“ rizorta sa 5 zvezdica koji žele laganije zalogaje, koktele posle skijanja i atraktivan muzički program, na raspolagnju je Pique Ski Bar, prepoznatljiva hotelska destinacija sa očaravajućim pogledom na Pančićev vrh. Za one koji pak žele da uživaju u ukusnom porodičnom ručku koji uključuje domaća i internacionalna jela pravi izbor je topli porodični restoran Mountain Kitchen, srce hotela Viceroy Kopaonik Srbija. Ova mesta, čuvena po sjajnim stručnjacima koji ih vode, domaćim namirnicama i receptima koji se prilagođavaju sezoni i gostima, nateraće vas da im se vraćate iznova tokom cele godine.