IRONMAN u Beogradu – svetski triatlon stiže u septembru 2024.

  Glavni grad Srbije biće domaćin sportsko-ekstremnog događaja pod okriljem prestižnog brenda IRONMAN.
  14.11.2023.
  RECOMMENDED

  Trka IRONMAN 70.3 Belgrade priključuje se IRONMAN® 70.3® kalendaru događaja za 2024. godinu i biće održana 15. septembra.

  Epicentar trke biće Ada Ciganlija. Učesnici prvog IRONMAN takmičenja u Srbiji, započeće svoju sportsku avanturu plivajući 1,9 km u mirnoj vodi Savskog jezera. Trku nastavljaju na biciklima, na stazi ukupne dužine od 90 km, koja će biti podeljena u dva kruga. Gotovo ravna biciklistička ruta omogućiće takmičarima da ostvare izuzetno brzo vreme na biciklu dok uživaju u predivnom pogledu na beogradski pejzaž. Staza za trčanje od 21 km, osmišljena je da takmičarima predstavi najlepše od Beograda. Trčeći uz Savu, od Ade Ciganlije do Kalemegdanske tvrđave, takmičari će moći da vide spoj tradicionalnog i modernog Beograda.

  bajs

  IRONMAN 70.3 je popularna serija trka na srednjim distancama u okviru IRONMAN brenda, koji je poznat po ekstremnim triatlonima. Ova serija je nazvana „70.3“ jer uključuje polovinu udaljenosti tradicionalnog IRONMAN triatlona, koji zahteva 3,86 km plivanja, 180,25 km vožnje bicikla i 42,2 km trčanja. Ova atraktivna sportska smotra privlači širok spektar učesnika, od amatera do profesionalnih triatlonaca. Serija trka postala je popularna širom sveta zbog svoje dinamike i mogućnosti da se testira fizička izdržljivost, izdržljivost i mentalna snaga u dužem vremenskom periodu. Pobednici IRONMAN 70.3 trka se kvalifikuju za svetsko prvenstvo IRONMAN 70.3, gde se takmiče sa najboljim triatlonacima iz celog sveta.

  Saznaj više:
  Povezani članci:

  No results found.