Moderan VILENJAK: U kakvoj su vezi lepota DURMITORA i nova kolekcija domaćeg BRENDA

  19.11.2023.
  RECOMMENDED

  Pre nego što se osvrnemo na zimske artikle modnog brenda LEGEND, hajde da budemo realni i izborimo se sa vlastitim usudom.

  Kojim usudom? Tim da nam je trava zelenija u tuđem dvorištu, da nam inostrani brednovi nisu skupi a domaći jesu, da nam je teško da pohvalimo ono što je naše… Hej, ljudi, muškarci, dozovimo se.

  Da nam ovaj modni editorijal, ovaj koji gledamo ispod, stigne sa Novog Zelanda ili iz Škotske, sva je prilika da bismo rekli wow.

  Ne, ovo je Durmitor i ovo je LEGEND. Vredi pogledati (a i kupiti). I wow je…

  1T6A5589

  Naziv kampanje, Fashion Alchemy, jasno sugeriše na viziju dizajnera i marketing odeljenja da klasične komade odeće pretvore u nešto drugačije, primamljivo, artističko, ali korisno i upotrebljivo.

  Život bez umetnosti je krhk. Umetnost bez mistike je još slabija. Zato ovde gledamo u mistiku i umetnost kao moćne alate dizajna, komunikacije i ekspresije.

  1T6A5267
  1T6A5349

  Lepota Durmitora poslužila je kao paradigma za filmsku i scensku umetnost. Sirovost planine i šume, zajedno sa vodom, u sebi nose sadejstvo snage, odlučnosti i nesputanosti. Čemu okovi? I zaista, čemu?

  1T6A4556

  1T6A4310
  1T6A4362

  Ovde vidimo koncept koji je na granici između veštica i vila, vilenjaka i druida. U vremenski ograničenom trajanju koje trošimo na ovoj planeti, zašto ne iskoračiti u fantastiku. Maštajmo…

  Foto: Legend/ Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: