Pretraga

Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju

Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju

Tekst: BURO.

Jeste, jasno nam je da napolju provejava sneg, ali jasno nam je i da nas (na-po-kon) samo nedelje dele od proleća i mogućnosti da krenemo da živimo napolju. Zato ćemo ovu sezonu dočekati spremni, pre nekoliko dana predstavili smo vam domaći studio koji se bavi pejzažnom arhitekturom, dizajner Dejan dao nam je odlične savete za uređenje vrta. A danas vam donosimo novu poslasticu iz istog sektora. Julie Sariñana je jedna od naših omiljenih blogerki OG generacije, zaljubili smo se u njen casual stil i neverovatne fotografije sa putovanja koje je često šerovala. Julie sada čeka svoje prvo dete i malo je usporila sa jurcanjem preko sveta, sa svojim partnerom uselila se u kuću u Los Anđelesu i odlučila je da je uredi slično svom modnom stilu: kul i neopterećujuće.

Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju (фото 1)
Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju (фото 2)

Ono što je posebno privuklo našu pažnju jeste predivno sređeno dvorište u čemu joj je pomogao njen prijatelj i dizajner enterijera Erick Garcia iz biroa Maison Trouvaille. Ovo nije prvi put da su Jules i Erick spojili svoje vizije, upravo je on uredio njen čuveni ofis koji je tokom godina postao jedan od najpinovanijih enterijera. Ovog puta odlučili su se za CB2 baštenski nameštaj, a pri odabriru biljaka i njihovom uređenju pomogao im je studio The Plant Daddies.

Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju (фото 3)
Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju (фото 4)
Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju (фото 5)

Erickje od njenog dvorišta stvorio pravi mediteranski vrt koji momentalno osvaja sva čula i budi asocijaciju na istinsku letnju dokolicu. On je podelio vrt u nekoliko zona, tu su sofa i fotelje sa piće pre ručka, dok je za služenje obroka namenjen veliki sto od prirodnog kamena koji je pronašao u kompaniji Berbere Imports koja je specijalizovana za uvoz autentičnog dizajna iz 23 zemlje širom sveta.

Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju (фото 6)
Blogerka Julie Sariñana je naša inspiracija čak i kad je uređenje dvorišta u pitanju (фото 7)

Kako bi malo utoplio strog geometrijski izgled kuće, dodao je biljke kao što su ruzmarin, masline i agave. Takođe, tu je bugenvilija za koju se tek očekuje da poraste, razgrana se i svemu da prelep akcenat u boji. Nekadašnji mrtvi ugao sa roštiljem sada je postao zen separe sa ognjištem. Dok je za večernje uživanje dodao spoljašnju rasvetu, kako kaže namerno je izabrao nesavršen oblik sijalica i toplo svetlo, jer ono savršeno ide sa svim zelenilom u dvorištu. Pun pogodak!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor