Pretraga

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu

Tekst: BURO.

Ah sve te slatke muke... Odabrati novi kraj, novi stan, odlučiti se za stil enterijera, a zatim dom ispuniti sitnicama koje vama znače, ali i ljubavlju i srećom. Zaista, taj proces nekada ume da bude dug i isrpljujuć, posebno ako se odlučite da svaki korak prođete sami, uz rvanje sa majstorima. Srećom, postoji i lakši način koji podrazumeva da na samom početku putovanja ka novom domu odabrete adekvatnog partnera sa kojim će sve faze sve do useljenja proći glatko i lako. Zato vam danas predstavljamo novi stambeno-poslovni objekat The One koji je u izgradnji na Novom Beogradu.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 1)

On se nalazi u jednom od najboljih delova, u neposrednoj blizini poslovnog kompleksa Airport City i mega marketa Roda, a tu je i omiljeni tržni centar Delta City, kao i mnoštvo odličnih restorana, kafea i sadržaja za decu. Konkretno, smešten je na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u bloku 64 sa ukupno 91.000 kvadratnih metara izgrađene površine podeljene u dve građevinske faze.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 2)

Ali počnimo od početka. Kada pogledate rendere projekta odmah će vas privući arhitektura, radi se o savremenom stilu gradnje gde je pažnja posvećena i samim stambenim i poslovnim jedinicama, ali i fasadi i ideji humanog stanovanja, gde je sve projektovano po meri čoveka. Budući da postoji veći broj lamela u okviru kompleksa, to omogućava mali broj stanova po jednoj lameli. Na taj način, budući stanari mogu računati na veću udobnost stanovanja, praktičnost, intimnost, kao i na lakšu upotrebu sadržaja objekta.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 3)

The One svojim stanarima nudi mnoštvo sadržaja u neposrednoj blizini ali i miran trg u unutrašnjosti bloka, što ga čini samodovoljnim, ali otvorenim što je idealna kombinacija za sve one koji neguju savremeni način života

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 4)

I posebno će sve biti prilagođeno onima koji vode aktivan i raznovrsan život, koji svakodnevno žongliraju i uklapaju posao, porodične obaveze, viđanje sa prijateljima, zdravu ishranu i obavezne treninge. Slažemo se da je takav tempo (pre)zahtevan, ali ukloliko želimo da održimo mentalno i fizičko zdravlje i budemo bolji i za sebe i za one koje volimo, nekako se nameće kao imperativ. Ipak, ako su svi ti sadržaji u svom najkvalitetenijem obliku udaljeni nekoliko koraka od vas život iznenada postaje lagodniji i ostaje vam dovoljno slobodnog vremena da ga potrošite po volji. Upravo su o tome razmišljalii investitori projekta The One.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 5)

Ideja je jednostavna i vrlo precizna, objekat prve faze projektovan je tako da svojim volumenom formira miran trg u unutrašnjosti bloka koji je primarno pešački i vrlo brižljivo uređen. Trg čine zelene površine sa vodenim ogledalom, popločane staze, urbani mobilijar, kao i kolske rampe koje omogućavaju pristup podzemnim garažama koje su namenjene stanarima. Na ovaj način stanovnici ovog bloka mogu uživati u svojoj maloj oazi koja je sklonjena od saobraćajnica, tako da se tu i najmlađi mogu bezbrižno igrati. Praktično, to znači da će The One biti grad u malom, samodovoljan, ali otvoren, što čini idealnu kombinaciju za sve one koji priželjkuju mir ali žele i luksuz činjenice da im je sve udaljeno svega nekoliko koraka.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 6)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 7)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 8)

Veći broj lamela omogućava manji broj stanova po lameli, a zahvaljujući tome kvalitet stanovanja postaje bolji, stanari mogu računati na udobnost, praktičnost i intimnost

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 9)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 10)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 11)

Konkretno, prva faza izgradnje objekta ima 230 stanova na 6 spratova, 17 lokala u prizemlju, namenjenih za komercijalne delatnosti, ugostiteljstvo, trgovinu, poslovni prostor kancelarijskog tipa i 9 poslovnih prostora u poslovnoj lameli iznad prizemlja.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 12)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 13)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 14)

Iza projekta stoji kompanija Aleksandar Group, koja na tržištu Srbije posluje više od dve i po decenije. Do sada je Aleksandar Group na području Novog Sada i Beograda izgradila preko 350.000 m² stambenog i poslovnog prostora. Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, Aleksandar Group je stekla poverenje klijenata i stručnih saradnika i izgradila imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija. Prvi izgrađeni objekti u Novom Sadu postali su prepoznatljivi po svom kvalitetu, a ono što danas izdvaja Aleksandar Group jeste poštovanje visokih ekoloških zahteva, kao i najsavremenijih dostignuća u oblasti energetske efikasnosti objekata, zahvaljujući kojima se značajno smanjuju troškovi stanovanja.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 15)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 16)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 17)

Ukoliko razmišljate o novoj adresi, The One je definitivno mesto koje bi trebalo da uzmete u razmatranje, jer kombinacija visokih standarda u svakom aspektu čini ovo mesto zaista „onim pravim“ kako i naziv sugeriše. Čak i one najizbirljivije osvojiće nivo pažnje sa kojom se kreira ovo mesto za uživanje u životu, koje nudi mnogo više od pukog mesta za prespavati. Od estetskih kriterijuma preko vrhunskog kvaliteta, sve do razrađenog koncepta i jakih referenci koje stoje iza investitora, radi se o sjajnom projektu koje nudi stanovanje brižljivo krojeno po potrebama modernog porodičnog čoveka.

Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 18)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 19)
Pravo mesto za novi početak: Otkrijte stambeno-poslovni objekat The One na Novom Beogradu (фото 20)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor