Ako spadate u klub ljubitelja retro nameštaja, otkrivamo vam sajt na kome klasične komade možete kupiti po manjoj ceni

  22.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/polovni_namestaj_cover.jpg

  Najbolji komadi nameštaja zapravo jesu oni vintage, originalni, no za avanturu kupovine polovnog nameštaja potrebno vam je strpljenje Dalaj Lame, oštro oko i brzi refleksi. Pretraživanje oglasa ume da bude zabavna aktivnost, ali ako tražite nešto konkretno može da se pretvori u pakao beskrajnog skrolovanja. Zato su tu sajtovi koji nude opciju kuriranog sadržaja, čitavi timovi ljudi bave se ponudom artikala, organizuju ih u smislene celine i kupovinu vintage nameštaja čine iskustvom od pet zvedzdica.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592815779593181.jpg

  Jedno od takvih online mesta je Franckly gde možete pronaći nameštaj, rasvetu, posuđe i dekoraciju. Franckly je nastao kao deo sajta Finnish Design Shop koji postoji od 2004. godine i koji se profilisao kao radnja sa savremenim i klasičnim nameštajem visokog kvaliteta koji traje godinama.

  Budući da su hteli da se više posvete održivom razvoju logično izbor je pao na trgovanje korišćenim nameštajem u dobrom stanju, svaki komad se ručno bira i njihova baza sada sadrži preko 300 najznačajnijih dizajn brendova.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592815760404336.jpg

  Kako kažu oni stoje iza svega u ponudi i otuda i naziv “Franckly” oni se zalažu za otvoren, iskren i direktan pristup u komunikaciji. Reč “frankly” (iskreno) je dobila još jedno slovo “c” kako bi odali priznanje slavnom finskom dizajneru Kai Francku, pioniru održivog dizajna i jednom od prvih ambasadora teorije cirkularnosti po kojoj dizajn označava način za postizanje boljeg kvaliteta života. Franck je čvrsto verovao da je potrebno stvoriti prelepe predmete za svakodnevnu upotrebu koji će položiti test vremena.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592815811004012.jpg

  I njegovo proročanstvo se ispunilo, upravo na ovom sajtu možete videti komade nameštaja koji su dizajnirani pre nekoliko decenija ali i dalje izgledaju kao novi. Pored cene koju prodavac traži za artikal, tu je i informacija koliko košta u maloprodaji, kao i slika realnog stanja stvari. Kako bi svaka primopredaja dobro prošla, Franckly zadržava novac sve dok kupac ne potvrdi da je preuzeo artikal i tada se sredstva prebacuju na račun prodavca. Za sada sajt nudi shipping u 10 zemalja u Evropi, ali očekujemo proširenje mreže.

  Saznaj više:
  Povezani članci: