Da li biste napravili skriveni bar u svojoj kući? Ovaj par je učinio upravo to

23.11.2022.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/bar_cover.jpg

Sve one ideje koje čuvate u svojoj glavi i koje zvuče suviše suludo da ih izgovorite pred drugima u nekom momentu isplivaju na search stranici Instagrama. (Ili smo to samo mi?)

Par koji stoji iza profila @athomewithbae poznat je po renoviranju aposlutno svega što vam može pasti na pamet. Njih dvoje žive u Severnoj Karolini i na svojim Instagram i TikTok profilima dele procese makeover-a kako eksterijera, tako i enterijera kuće iz 1964. godine u kojoj žive. Zapravo, inicijalna ideja je bila da tu kuću kupe, preurede i prodaju, ali su naposletku odlučili da to postane njihov dom. Iz stare kuće preneli su samo kauč, krevet i lične stvari, tako da su suštinski počeli da grade život od nule u novom prostoru.

Njih dvoje su takođe u procesu renoviranja još dve manje kuće koje transformišu u Airbnb smeštaje i iako u toku ovih, na stranu zabava, iscrpljujućih procesa umeju da promene sve planove koje su na početku imali, Heather i Sean uživaju u igri renoviranja i za njih nema tog predmeta koji ne može da se preboji, prilagodi i oživi. Novim projektom nadmašili su sebe, odlučili su da podrum preurede u skriveni bar i podelili proces u reel-u. 

Pod su obložili poličicama, ofarbali zidove, dodali tepih i fotelje, razmontirali stare police tako da ih prilagode potrebama bara i dodali fake zid od cigala i kamin. Estetika podseća na Central Perk iz serije „Friends“, tu su detalji u vidu postera, vaza i knjiga koji doprinose osećaju da ste zaista ušetali u kafić, a ne podrum nečije kuće. Nismo sigurni šta su uradili sa svim stvarima koje su bile u podrumu, ali to i dalje ne menja osećaj uživanja gledajući kako su uspeli da transformišu i ovaj prostor. 

Saznaj više:
Povezani članci: