Devet ogledala koja izgledaju poput umetničkih dela i možete ih kupiti kod nas!

  07.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/mirrors_cover.jpg

  Da, ogledala su tu kako bi prostorija delovala veće. Da, uz ogledala igra svetlosti postaje mnogo interesantnija. Ali ona su mnogo više od toga! Ne samo mesto gde zagledamo svoje imaginarne nedostatke, ogledala su ove sezone na tragu umetničkih dela. Pravo ogledalo, na pravom mestu može učiniti čudo za atmosferu prostora.

   

  Zavirili smo u domaće radnje i pronašli smo ogledala koja nisu ni zamišljena da budu samo reflektujuća površina. Oblici, detalj, obrada stakla – ovo su najposebnija ogledala u gradu! Inspirišite se za jesenji šoping i svom domu dodajte novu perspektivu.

   

   

  Ako vam je stan mračan sa limitiranim dotokom prirodnog svetla, uz dobro pozicionirano ogledalo možete dobiti efekat dodatnog prozora. Dobar trik je i da postavite nekoliko ogledala na zid, slično galeriji, a za još malo svetla postavite ogledalo nasuprot prozora kako bi se sunčevi zraci razlili po prostoriji.

   

   

  Ako imate neki predmet u sobi koji posebno volite, postavite ogledalo tik iza kako biste ga naglasili (dobra ideja je da samo naslonite ogledalo na zid – ovako postavljeno ogledalo učiniće da delujete mršavije, a to je efekat koji svi volimo). Et voilà! Odjednom ste “duplirali” omiljeni predmet. Ključno je da se ne plašite eksperimenata, ogledalo je relativno pristupačan način da brzo promenite nešto u svom stanu, pa zašto to ne biste i iskoristili.

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: