Ne čekajte pravo vreme: evo kako već danas možete urediti jednosoban iznajmljen stan

  02.11.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/kucaenterijer_cover.jpg

  Stephanie Hill je posle karijere plesačice i završenih studija komunikacije odlučila da 2014. godine upliva u svet modnog bloginga i danas 5 godina kasnije je tu, svakog dana predstavljajući outfit, po outfit. Zanimljivo je da Hillova ne prati aktuelne trendove minimalizma u odevanju, ona ne nosi bež i braon, naprotiv! Njen stil je vrlo glamurozan, raznobojan i razigran. Na njenom blogu i Instagram profilu možete naći inspiraciju za odevanje za svečane prlike, kao i ideje kako da svakodnevnicu začinite malo odvažnijim kombinacijama. Pored odeće, ona prikazuje njoj intresantne destinacije (hint: i lokacije bira po sličnom ključu, kod nje vas čekaju vodiči za Amalfi, Bahame, Meksiko i Indiju…). A juče je sa svetom podelila slike svog renoviranog stana koji zapravo spaja sve što Stephanie voli u modi. To je jedan ženstveni prostor, pomalo zašećeren, sa dosta egzotičnih detalja. Ipak, sve je nežno i u harmoniji.

   

  Pri uređenju prostora pomogla joj je dizajnerka Danielle Rollins koja stoji iza lifestyle brenda Gracious Living and Stylish Entertaining, a bavi se i modnim dizajnom. Danielle neguje južnjački stil koji nosi šarm Palm Beach-a. Njen stilski potpis podrazumeva kombinovanje uzoraka, jastuci su obavezno raspareni, tapete otkačene, boje odvažne i upadljive. Zapravo ona miksuje skuplje klasične komade nameštaja koji su napravljeni da traju, a zatim im dodaje i mrvicu drame i glamura. Ono što je u ovom slučaju zanimljivo jeste da je Rollinsova radi na projektima kao što su orgromne jahte, ili vile od nekoliko miliona dolara, a ovde je svoje znanje upotrebila u jednosobnom stanu i rezultat je jednako spektakularan! Stan se nalazi u zgradi iz 1920. godine i Stephanie je imala razuman budžet, a dve devojke su uspele lako da se sporazumeju i da uz ostavljanje određenih originalnih elemenata ne probiju planirane troškove.

   

   

  Budući da je u pitanju iznajmljena nekretnina (o da! Slobodno ponovo pogledajte slike, sve ovo je moguće uraditi i u prostoru koji nije vaš) one su odmah napravile plan na koje komade će potrošiti malo više novca, a za koje nema potrebe da plaćaju puno. Tako su se odlučile za raskošan luster od kokosovih ljuski brenda Serena&Lily i za luksuzne Pioneer Linens tkanine jer su to komadi koje je lako preseliti u sledeći stan. Umetnine su kategorija koja mnogo može uticati na životni prostor i neverovatno je koliko ga mogu oplemeniti, Danielle je predložila nekoliko velikih printova kao što je na primer slika ptica iz Natural Curisities shopa. Kad su birale slike, vodile su se činjenicom da ta dela moraju da polože test vremena i da će ih ona rado nekada poneti sa sobom u novi prostor. Stephanie u planu ima kupovinu sopstvene kuće sa verenikom, ipak nisu pronašli ništa odgovarajuće i shvatili su da nije dobar trenutak za kupovinu, ipak to je nije pokolebalo da svoj stan uredi po želji, jer kako kaže poenta je živeti u lepom prostoru koji vam odgovara, umesto samo da vegetirate i čekate da se nekada preselite na neko bolje mesto (savet koji ćemo upamtiti!).

   

   

   

  Primetićete da je krevet u dnevnoj sobi sličan kao u nekom finom hotelu, to je zato što su ga pomerile iz minijaturne prostorije koja je nekada služila kao spavaća i od nje su napravile pravi walk in orman kakav je Stephanie bio potreban zbog posla. Čak i orman se može preseliti kad kucne čas selidbe, kao i 98% upotrebljenih komada nameštaja i dekoracije. Bonus ideja jesu pločice u kuhinji koje se zapravo vrlo lako mogu skinuti (neka vam ove posluže kao inspiracija).

  Sjajna stilska vežba!

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: