Pronašli smo najlepša barska kolica u domaćim radnjama

  18.12.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/kolica_cover.jpg

  Barska kolica? Apsolutno nepotrebna ili apsolutno neodoljiva?

  Radi se o komadu nameštaja bez koga stvarno bez problema možete da nastavite svoj život, ali zašto biste? Dobro stilizovana kolica mogu predstavljati prelepu dizajn celinu za sebe, a posebno u toku ovog prazničnog perioda, poslasticu predstavlja stilizovanje jedne kompozicije za žurke i zabave.

  Ključ je da poređate omiljena pića (vodite računa i o praktičnoj strani, razmišljajte o pićima koja se, osim što su upakovana u privlačne boce, lako kombinuju u ukusne koktele), dodate aksesoare, a sve podignete na novi nivo birajući super elegantne kristalne čaše sa nižim stopom i širim obimom. Razmišljajte u smeru razigranih dvadesetih, neka vaš „ormarić sa pićem“ priziva duh svečane ere, neumornog plesa, resa, šljokica i smeha.

  Zapravo vama preostaje samo da pronađete adekvatan ugao za parkiranje, jer smo mi prošli domaće radnje i pronašli najinteresantnija kolica koja su u ponudi. Odvažite se da budete malo lakomisleni, ova kupovina ne mora da bude praktična, dovoljno je da bude zabavna. O svemu ćemo misliti sledeće godine, živeli!

  Saznaj više:
  Povezani članci: