Super DIY trikovi idealni za sve one koji iznajmljuju stan

  24.11.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/COVER_DIY.jpg

  Ukoliko želite da nabrzaka osvežite stan u kome živite, a da pri tome ne potrošite previše novca i živaca vreme je da otkrijete DIY projekte Cynthiae Moreno. Ona osluškuje trendove u uređenju enterijera i umesto da u potpunosti zameni sve što joj se ne dopada, ona koristi postojeće komade nameštaja kojima menja izgled i to doslovno za jedno popodne!

  Cynthia živi sa mužem i njihovim francuskim buldogom Dolly Parton u iznajmljenoj kući u zapadnom Holivudu i činjenica da nemaju svoju nekretninu samo je dodatno inspirisala ovu devojku da sve manjkavosti kuće pretvori u njene prednosti. Izdvojili smo samo nekoliko projekata koji su se nama dopali, na njenom profilu pronaćićete još sijaset. Počnite sa onim jednostavnijim za koji vam nije potrebno previše alata, ako se ispostavi da ste talentovani za kućne majstorije možda je vreme da se ozbiljnije bacite na renoviranje ove sezone.

  Vrata ormana

  U gostinjskoj sobi nalazi se ormar sa kliznim vratima koji potiče iz osamdesetih godina. Kompletna zamena starih vrata nije se uklapala u budžet, ali ona je našla prečicu kako to da reši i to po ceni manjoj od pedeset dolara i nekih četiri sata rada (uključući i čekanje da se farba osuši). Koristila je kombinaciju MDF panela i rafije. Panele i orman je ofarbala u identičnu nijansu plave boje i u njima isekla rupe ispod kojih će se videti rafija koju je direktno zalepila na stara vrata. Panele je zaheftala preko toga i na kraju dodala ručkice za lakše manevrisanje „novim“ vratima. Da li sada svi u redakciji želimo da presvučemo svoje ormane? Još pitate.

  Stočić

  Iako postoji fina ponuda stočića na tržištu, naravno da svako malo želimo nešto baš specifično i drugačije. Mi sednemo i čekamo da nas ta želja prođe, dok se Cynthia protiv toga bori na svoj način: ustane i osmisli kako da lako projektuje komad po svom ukusu. U ovom slučaju je od dve istovetne saksije napravila stočić zakrivljenog oblika kakav je sada super popularan. Dokaz da vam je ponekad potrebno samo malo mašte i vremena.

  Lukovi

  Jedan od najlakših, a najefektnijih trikova jeste dodavanje lajsni na zidove. One odmah daju vajb francuskih salonskih stanova. Kada ste sigurni da želite da sa lajsnama živite duže vreme pozovite iskusnog gipsara. Ukoliko iznajmljujete stan, ili niste sigurni da će vam se to uklopiti u stil, ispratite korake koje je Cynthia nesebično podelila putem svog IGTV-a. Ukoliko ne upotrebite lepak za drvo, ove lajsne je vrlo lako skinuti. Ali kad vidite koliko dobro mogu da izgledaju, sigurni smo da se nećete odlučiti za tu opciju.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/1606320534356802.jpg
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/1606320119919091.jpg
  Saznaj više:
  Povezani članci: