Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul!

  27.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/bazencic_cover.jpg

  Da, dobro ste pročitali!

  Već smo do laktova u letu, a ako ste i dalje u gradu na snazi su posebne mere preživljavanja – klima radi punom parom i ne odvajamo se od bočice termalne vode. Pridružujemo se sa naizgled jednostavnom idejom: bazen na naduvavanje!

   

  Svi mi pomalo zavidimo klincima kad se veselo brčkaju u šarenim bazenčićima, a šta ako bismo vam rekli da sada postoji i odrasla verzija (da, aposlutno sve stvari na planeti ovih dana su pretrpele dizajn intervenciju).

   

  Kristin Myllenbeck je modna stilistkinja koja je pokrenula brend Mylle, radi se o posebno dizajniranim bazenima na naduvavanje koji su kreirani baš za odrasle. Kristin je imala ideju da ljudi koji imaju dvorište, ili rooftop terasu, ali ne i dovoljno prostora za pravi bazen, dobiju zamensku letnju verziju koja će izgledati skroz kul.

   

  Rešenje je našla u bazenima na naduvavanje u najneočekivanijim printovima u toj kategoriji, jedna reč: terrazzo!

   

  Pored toga što je sam proizvod poseban i izgleda sjajno, prate ga i odlične kampanje i još bolje pakovanje. Bazenčići stižu u PVC koverti u istom dezenu, Myllenbeck je inspiraciju pronašla u genijalnim ružičastim Glossier kesicama koje kupci religiozno sakupljaju. Mylle koverta je čvrsta i može se koristiti više puta za najrazličitije potrebe.

   

  Možda ideja deluje blesavo, ali koliko je dobar odziv kupaca govori to što je originalni Mylle print (crno-bela grid mreža) bio jedini model koji su pustili u prodaju prošle godine i rasprodat je brzinom svetlosti, ali nema veze dok se ne vrati u ponudu, tu su varijacije u milennial pink boji i maslinastozelenoj.

   

  Šta kažete, da li ste za pool party?

  Saznaj više:
  Povezani članci: