Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju

  16.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/offnamestaj_cover.jpg

  Ovog meseca Off-White ima velike vesti – izbacili su kolekciju aksesoara za kuću, prigodno i sasvim logično nazvanu “home”. Kolekcija je podeljena u tri kategorije posvećene keramici, spavaćoj sobi i kupatilu. Keramika podrazumeva različite setove za doručak, ručak, velike šolje za kafu, set šolja, čaša, pepeljare i držače za sapun. Svi komadi su osnovno u boji slonovače, koja je ukrašena delikatnim cvetovima različka, travom u plavoj boji i brendirani Off-White™ logom ispod.

  U delu kolekcije koji je posvećen aksesoarima za spavaću sobu, nalazi se set posteljine u kokos-beloj boji, sa amblematskim vezom brenda i mak-crveno ćebe sa resama. Poslednja ali ne i najmanje važna podkolekcija je ona posvećena mirnim trenucima za opuštanje i uključuje set peškira i bademantila. Svaki komad je u nežnoj boji slonovače i sa izvezenim zaštitnim znakom brenda sa listovima vinove loze.

  Cene se kreću od 95 do 635 dolara, i za sada ovu jedinstvenu kolekciju kućnih Off-White aksesoara možete pronaći samo u njihovoj radnji na Mikonosu i online.

  Saznaj više:
  Povezani članci: