Pretraga

Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to!

Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to!

Tekst: BURO.

Svi znamo taj osećaj, onda kada lenjo skrolujemo niz Instagram u stilu Alise koja sve dublje pada u rupu. Dole, dole, dole... A onda naiđe ta neka slika, za koju niste ni znali da ste je zapravo tražili. I nekako je sve tu. Kompozicija nije savršena, možda je svega previše, oko znatiželjno luta... Ali istovremeno sve to funkcioniše kao celina. Baš takvi su kadrovi na profilu Nomibis (već smo spominjali ovu online radnju) i u pitanju su scene iz porodične kuće para Fabienne Nominé i Pascala Bissona. Oni su vlasnici vintage radnje i predmete zainetersovanim kupcima predstavljaju u real life scenografiji sopstvenog doma.

Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 1)
Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 2)
Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 3)

A njihova porodična kuća je prava riznica čuda! Tu su originalni predmeti iz XVIII veka koji se nalaze tik uz one iz osmadesetih godina XX veka. Za ljubitelje detalja Nombis profil je svojevrsno online hodočašće. Jednostavno nije moguće popisati sve genijalne komade koje je ovaj par do sada skupio i prikazao na slikama. Fabienne i Pascal se ovim poslom bave poslednjih 20 godina i za to vreme su postali istinski profesionalci kada je vintage lov u pitanju. Njihov privatni i poslovni život se prepliću u jednom prostoru i sve je zaista jedinstveno i kompletno autentično. Radi se o ljudima koji žive svoju strast i toliko uživaju u potrazi za neobičnim i drugačijim komadima da im nije nimalo žao ako nešto ne pronađe svog kupca, oni su spremni da zauvek udome svaki od izabranih predmeta.

Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 4)
Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 5)
Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 6)

Zapravo, posedovali su dve radnje sa antikvitetima, ali kada su pre deset godina izradili svoj vebsajt i istovremeno otkrili moć Instagrama odlučili su se da počnu sa radom od kuće, što im je dalo još slobodnog vremena. Čim su postavili prve slike na Instagam potencijalni kupci su sami počeli da pišu raspitujući se da li postoji mogućnost da kupe nešto iz te kuće uređene sa mnogo pažnje. I dan danas Fabienne i Pascal lično vode profil, dopisuju se sa kupcima, odgovaraju na sva pitanja tako stvarajući čvrstu i posvećenu dizajn zajednicu.

Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 7)
Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 8)
Ako niste sigurni da li su vintage komadi nameštaja za vas, ova fantastična kuća u Remsu će vas ubediti u to! (фото 9)

I njihova deca i prijatelji navikli su na taj promet predmeta kroz kuću, često su tu različite sofe, a desi se da uopšte ni nema sofe u dnevnom boravku. Tada večernji aperitiv ispijaju na hoklicama. Naravno, postoje određeni komadi koji nisu na prodaju kao što je veliki kuhinjski sto koji ima mermernu ploču koja čini transport nemogućim. Dodajte ih na svoju dnevnu listu Instagram inspiracije, tolika količina detalja i lakoća života kojom ovaj profil odiše učiniće da uvidite koliko i najobičniji dani mogu da izgledaju čarobno ako se potrudite i pronađete svoju dizajn formulu koja vas čini srećnim i razdraganim. Lajkujemo koncept!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor