Pretraga

Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove

Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove

Tekst: BURO.

The Adresses  nudi kuće za odmor u Portugalu koje obećavaju iskustvo savršenog odmora uz različite aktivnosti koje gosti mogu bukirati u okviru paketa. Prva kuća koju su predstavili nas je momentalno osvojila, a sada su aktivirali rezervacije i za kuću „Casa Dois“ čiji enterijer nas je oborio s nogu!

Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 1)
Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 2)

Iako po današnjem izgledu imanja to ne biste pretpostavili, ali na tom mestu je nekada bio magacin u kome se sortirala riba, zgrada je pretvorena u šarmantnu kuću, a neverovatno visoki plafoni dali su svemu prozračnu i opuštenu atmosferu.

Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 3)

Najbolji deo kuće je zapravo napolju. Tu je prelepi trem gde se nalazi nekoliko zona za uživanje (lejzi begovi, prugasta klupa i stolice od trske), kao i mali bazen. Odatle bele spiralne stepenice vode na krovnu terasu gde je još jedan kutak uređen za kuliranje na suncu, uz fenomenalni pogled koji puca na portugalski gradić Oljao.

Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 4)
Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 5)

Renoviranje je deo biroa Atlier Rua, dok je kreativni studio Stories bio zadužen za enterijer. Kuća se iznajmljuje u celini i nudi usluge konsijerža, a ukupan kapacitet je četiri osobe (postoje dve spavaće sobe sa kupatilima). Sve je jako svedeno, ali i spektakulrano u toj jednostavnosti. Zemljani tonovi su u aposlutnom vođstvu, a sve je razigrano suprostavljanjem printova, kao što su pruge i kvadratići. Već se zamišljamo udobno uvaljeni u ligeštul dok lice okrećemo ka suncu.

Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 6)
Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 7)
Casa Dois je čisto leto - prepišite dizajn trikove (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor