Pretraga

Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!”

Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!”

Tekst: BURO.

Da, leto stvarno stiže, a tu činjenicu dodatno su podvukli francuski brendovi koji su pripremili nove kolekcije za sunčanu sezonu. Radi se o interesantnim lifestyle saradnjama kroz koje su dizajneri pokazali svoje najbolje ideje. 

Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 1)
Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 2)

Faguo x Habitat

Omiljen francuski lifestyle brend Habitat se udružio sa ekološki osvešćenim modnim brendom Faguo i rezultat je zabavna, privlačna i održiva kolekcija koja sadrži predmete za kuću kao i odeću i obuću. Posuđe i vaze su modernog dizajna sa apstraktnim organskim šarama koje je kreirala Floriane Jacques i koje su ručno oslikane na svakom predmetu što ih čini jednistvenim.

Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 3)
Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 4)
Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 5)

Ono što je fantastično jeste činjenica da su svi materijali koji su korišćeni za kolekciju reciklirani, ili su organskog porekla. Pored toga, za svaki predmet kreiran u okviru ove saradnje brendovi su posadili po drvo.


Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 6)
Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 7)

India Mahdavi x Monoprix

India Mahdavi je dizajnerka koja poseduje neverovatan osećaj za boje i svi enterijeri sa njenim potpisom su prave male fantazije u kojima se svi osećaju dobro. Zato nas neizmerno raduje činjenica da je ove sezone snage udružila sa pristupačnim brendom Monoprix. To nije njihova prva kolaboracija, 2017. godine lansirali su zajedničku kolekciju koja je planula, tako da su odlučili da ponove ovaj poduhvat. Ovog puta, India je kreirala kompletnu capsule kolekciju koja uključuje posuđe, manje komade nameštaja, dekoraciju i po prvi put liniju odeće. Ovi komadi u stilu sedamdesetih na pruge i sa psihodeličnim printovima izrađuje se u Mumbaju, a sve prave žene okupljene u asocijaciju Creative Handicrafts. Od druge nedelje jula ova prelepa kolekcija ulazi u sve Monoprix radnje kada će svi dobiti priliku da po niskim cenama unesu malo originalnog Mahdavi šarenila u svoj život.

Dve predivne saradnje koje jasno poručuju “leto stiže!” (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor