Pretraga

Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu

Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu

Tekst: BURO.

Elsa Hosk je predivna manekenka koja ima odličan modni stil, to je jasno svakom ko je makar letimično bacio pogled na njen Instagram profil. Ipak, kako vreme prolazi sve je jasnije da Elsa ima nepogrešiv njuh kada su u pitanju trendovi u svetu enterijera. Njen stan u Njujorku je napravio pometnju u Insta svetu i možda baš svi čuvamo pokoji skrinšot u telefonu tog enterijera kao inspiraciju za nešto što želimo da ponovimo i u našim stanovima.

Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 1)
Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 2)

Pošto je ekipa magazina Architectural Digest zabeležila enterijer Elsinog stana u njujorškom Sohou, stan je vrlo brzo završio u oglasima, a još brže je našao kupca. Razlog je vrlo lep, naime u slično vreme manekenka i njen partner Tom Daly objavili su da čekaju ćerku, a zbog proširenja porodice odlučili su da se presele u Los Anđeles.

Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 3)
Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 4)

Uprkos pandemiji tu „operaciju“ su izveli munjevitom brzinom, za sebe su pazarili kuću koju je projektovao čuveni arhitekta Richard Neutra po ceni od oko 4.300.000 dolara. Kuća nosi naziv „Wilkins Home“ i sagrađena je 1949. godine i to po uzoru na Case Study kuću broj 13. Sve je urađeno u mid-century stilu i to je jedan od razloga zašto se par odlučio baš za tu nekretninu. Sve stvari su bile spremne za selidbu u decembru, kada je Elsa ušla u sedmi mesec, a drugo stanje učinilo ju je dodatno inspirisanom da novi dom uredi perfektno.

Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 5)

Deo vintage nameštaja koji je kupovala tokom godina u Njujorku je preselila u novu kuću, uključujući Mario Bellini modularnu sofu, Phillip Arctander fotelju, „Ultrafragola“ ogledalo dizajnera Ettorea Sottsassa, kao i Bernhardt sofu presvučenu bukleom. Elsa je svoju ćerku Tuulikki Joan Daly rodila drugog februara, a te dizajnerske komade nameštaja je jednostavno zaštitila od flekanja lepim vunenim prekrivačima.

Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 6)
Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 7)

U dnevnoj sobi su i „Groovy“ fotelje francuskog dizajnera Pierrea Paulina, koje je ovog puta uklopila uz niski stočić od sivog mermera. Elsa i Tom se tek navikavaju na novi prostor i sa uživanjem pratimo kako sve poprima nove obrise i kako se na storiju iz dana u dan pojavljuju novi detalji i ukrasi. Ukoliko ste ljubitelji skandi šika i retro linija nameštaja, to je proces koji ćete želeti da ispratite.

Elsa Hosk se preselila i enterijer nove kuće nas je (ponovo) oborio s nogu (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor