Pretraga

Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu

Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu

Tekst: BURO.

Grupa hotela Concept Hotel Group na sedam jedinstvenih butik hotela, dopisuje još jedan sa ciljem promovisanja audiovizuelne umetnosti u svim njenim aspektima. Grand Paradiso hotel je omaž kinematografiji i njenim najinspirativnijim predstavnicima i stvarno je teško zaključiti da je reč o nizu soba, a ne o najsanjivijim filmskim kadrovima koje smo ikada videli.

Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu (фото 1)
Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu (фото 2)

Hotel je projekat biznismena sa Ibice, Diega Calvo, i nalazi se u zalivu San Antonio, na 2 km od plaže Ocean Beach Ibica. U okviru objekta nalazi se otvoreni bazen, umetnička galerija i bioskop koji će pikazivati dela različitih umetnika po čijim imenima su naslovljene sobe, a tri velika apartmana nose imena filmskih velikana: Pedro Almodóvar, David Lynch i Wes Anderson.

Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu (фото 3)
Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu (фото 4)

Studio IlmioDesign je pri uređenju bio inspirisan najklasičnijim art-deco stilom, sa svim tonovima pastelnih boja i najrazličitijim geometrijskim oblicima. Sav nameštaj je jasna referenca na sedamdesete, a svaki apartman poseduje Smeg frižider i i Marshall zvučnike. Grand Paradiso je osmišljen tako da u njemu doživite pravo filmsko iskustvo i tim povodom je dizajniran Caduzzi, autentični ružičasti Cadillac El Dorado iz '72, pretvoren u hidromasažnu kadu.

Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu (фото 5)
Grand Paradiso hotel je omaž sedmoj umetnosti. Bukirajte sobu i zaigrajte svoju filmsku ulogu (фото 6)

Prateći svoju slobodarsku i razgiranu filozofiju, hotelski lobi Grand Paradisa, razume se, nije tipičan. Ukrašen je džuboksom iz 70-ih i malim stolom gde možete da sednete i uživate u koktelu, a ovaj uobličeni filmski san već je otvorio svoja vrata! Da li ste spremni da zaigrate svoju ulogu?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor