Pretraga

Klupice su trik koji obožavaju svi dizajneri, evo kako da uselite jednu i u svoj dom

Klupice su trik koji obožavaju svi dizajneri, evo kako da uselite jednu i u svoj dom

Tekst: BURO.

Klupica je oduvek bila element koji je postojao u enterijeru, doduše prethodnih godina više kao ispomoć ili mesto na kome odlažemo stvari, služila je umesto stolice u predsoblju ili kao dodatak uz trpezu kada su velike večere u pitanju. U poslednje vreme vidimo je u novoj ulozi, dizajneri su se poigrali starom dobrom klupicom sada nam je nudeći izrađenu od trendi materijala, zakrivljenih linija, ili presvučenu upadljivim tkaninama. Slično kao i tabure, klupica je sjajan dodatak u svakom domu i lako je možete premeštati iz sobe u sobu dajući joj uvek novu ulogu.

Klupice su trik koji obožavaju svi dizajneri, evo kako da uselite jednu i u svoj dom (фото 1)
Klupice su trik koji obožavaju svi dizajneri, evo kako da uselite jednu i u svoj dom (фото 2)
Klupice su trik koji obožavaju svi dizajneri, evo kako da uselite jednu i u svoj dom (фото 3)

Tek kada budete imali jednu u kući shvatićete, u punom smislu, koliko one mogu biti multifunkcionalne. Po želji, možete je upotrebiti u dekorativne svrhe, kao dodatni prostor za sedenje, ali jedno nužno ne isključuje drugo. Odlična ideja jeste da klupicu postavite u nastavku kreveta u spavaćoj sobi kako biste imali dodatnog prostora za odlaganje stvari i brzinsko jutarnje spremanje. Sjajno je rešenje i za dečiju sobu gde je klinci mogu upotrebiti kako njima odgovara. U dnevnom boravaku klupa može služiti kao dodatni stočić ili dekorativni element na koji možete poslagati knjige koje volite, ukrasne vaze, ili čak nasloniti neki od art pritova ili umetničku sliku. Varijacije su praktično beskrajne.

Klupice su trik koji obožavaju svi dizajneri, evo kako da uselite jednu i u svoj dom (фото 4)
Klupice su trik koji obožavaju svi dizajneri, evo kako da uselite jednu i u svoj dom (фото 5)

Izdvojili smo nekoliko klupica koje možete pronaći u domaćim radnjama: tu su one u rustičnom, minimalnom, kao i modernom stilu. Ukoliko imate neki ćošak sa kojim nikada niste smislili šta da radite, probajte da baš tu ubacite neku od njih, efekat će vas iznenadititi.


I još...Ovo su sjajni predmeti za dekoraciju vaše klupe.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor