Pretraga

Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu

Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu

Tekst: BURO.

Minimalizam, ali na malo drugačiji način - dovoljno da poželimo da saznamo i vidimo više. Vodimo vas u prelepo potkrovlje koje se (naravno) nalazi u Parizu.

Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu (фото 1)
Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu (фото 2)

Dominantna bela boja, elementi u drvetu, boho tepih, predivni aksesoari i... ljuljaška! Na sred dnevne sobe! Gledajući u ovaj prostor, gotovo da možemo da čujemo Sade kako svojim glasom nadograđuje njegovu svedenu atmosferu. Dopada nam se dozirano zelenilo, pregršt prirodnog svetla, industrijska vrata koja razdvajaju kuhinju i dnevni boravak ili je možda lakše da samo kažemo da nam se dopada sve.

Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu (фото 3)
Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu (фото 4)

Stan je delo dizajnerskog studija Epicene koje svoje sedište ima u Parizu. Osnovala ga je 2018. godine Isabelle Heilmann i ubrzo se profilisala kao osoba koja boji prostore bezvremenom estetikom. Ona inspiraciju pronalazi u umetnosti, zanatstvu i istoriji dizajna te njen rad suprotstavlja žanrove i stilove kako bi izgradio originalni identitet, specifičan za mesto i ljude koje se u njemu nalaze. 

Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu (фото 5)
Neprolazna estetika odzvanja zidovima ovog potkrovlja u Parizu (фото 6)

Svaki njen projekat je predmet dubinske analize i kontinuiranog dijaloga sa klijentima kako bi se umnožila inovativna rešenja, integrisala dodatna upotreba i otkrio potencijal za svaki prostor, što je evidentivno i kod ovog potkrovlja. I možda je kliše, ali ovaj grad zaista čuva najčarobnije enterijere. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor