Pretraga

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera

Tekst: BURO.

Foto: Monika Pavlović i press

Već smo govorili o jedinstvenom Samsung lifestyle televizoru The Serif, radi se o revolucionarnom uređaju koji je “povukao nogu” mnogim inovacijama zahvaljujući kojima u 2020. godini TV možemo da tretiramo kao dizajn predmet umesto kao komad tehnike koji je potrebno sakriti. The Serif ne sakrivamo - naprotiv! Radi se televizoru koji može samostalno da stoji u prostoru zbog elegantnih tankih nogica (a može biti postavljen i na policu bez stalka, po želji), zahvaljujući vanvremenskom dizajnu braće Bouroullec on će se uklopiti u svaki dizajn enterijera. Kako bismo vam pomogli oko uređenja, donosimo vam “stilske vežbe” koje će vam pokazati kako sve možete da dodate ovaj TV u vaš prostor i stil života. I to tako da sve deluje harmonično i prelepo!

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 1)
Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 2)

U poslednjih godinu dana minimalizam se polako povlači pred potpuno suprotnim trendom -maksimalizam je zavladao i moramo priznati da nam se opasno dopada taj pravac! Ukoliko imate kreativnu crtu, stil enterijera koji podrazumeva maksimu “više je više” može biti super izazov, gde možete iskušati svoju maštu i sposobnosti. Ključ je u neustrašivom mešanju stilova, paterna i boja. Sistem koji je nepogrešiv u ovom slučaju je “trial and error”. Pomerajte, dodajte, oduzimajte, sve dok ne dobijete rezultat koji je privlačan, neobičan, ali i izbalanasiran. Ne plašite se kontrasta, uz šarene tapete dodajte umetničke slike, svemu suprostavite tepih sa upadljivom šarom i raznobojni luster.


SAVET PLUS

Budući da The Serif ima opciju da dok nije uključen reprodukuje slike po želji, to je prilika da dodatno začinite stvari! Iako postoje već instalirane minimalne pozadine u okviru Ambijentalnog režima (postoje dve posebne pozadine koje su kreirali braća Bouroullec, jedna je list, a druga platno sa teksturom) predlažemo da se usudite i da odaberete neku art sliku ili fantastičan prizor iz prirode, koji će dati dodatnu dinamiku prostoru.

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 3)
Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 4)
Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 5)

Ukoliko volite boje, nebesko bela nijansa The Serif rama biće za vas savršena početna tačka oko koje možete slagati boje koje volite. Takođe, ono što je sjajno kod ovog modela jeste da će se odlično slagati sa poznatim dizajn komadima, bilo da volite modernizam, ili mid century. Televizor će biti vaš dizajn kameleon, a zbog činjenice da ima samo jedan kabl neće narušiti prostornu celinu, nećete morati da se dovijate kako da prikrijete neprivlačne kablove.


SAVET PLUS

Ukoliko volite osnovne boje, upotrebite ih kroz jednostavne oblike, na taj način prostor će delovati zabavno i razigrano.

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 9)

Možda više nismo toliko opčinjeni Marie Kondo metodama, ali skandinavski minimalizam nam je i dalje u srcu. Ukoliko razmišljate slično jasno je da insistirate na svetlu, prirodnim materijalima i paleti neutralnih nijansi. Nežno i prozračno su odrednice koje jasno opisuju ovaj stil. Često se vlasnici prostora uređenih u skandi stilu odriču tehnologije, jer narušava balans prostora, ali uz The Serif televizor ti dani su daleko iza nas. Njegov oblik velikog serifnog slova i (po čemu je dobio ime) ispratiće linije nameštaja.


SAVET PLUS

Ukoliko želite da se on skoro i ne vidi u prostoru, iz menija ambijentalnog režima odaberite neku opuštajuću sliku u krem nijansama. Ono što je zabavno jeste da postoje različiti modovi, pa i zvuk može biti usklađen sa fotografijom. Primera radi on može emitovati zvukove prirode i tako dodatno opustiti ukućane.

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 10)
Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 11)
Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 12)

Sve što želite od vašeg prostora jeste da emituje zabavni vajb? Uz vas smo! Igra u enterijeru nema granice i uvek nas obraduju stanovi i kuće gde je sve podređeno optimizmu i dobrom raspoloženju. Ovo je naravno najlakše postići kroz pametnu upotrebu boja, pasteli su ti koji nas odmah teraju na osmeh. A kombinovanjem raznorodnih predmeta postići ćete jedinstveni efekat. The Serif se i u ovom scenariju odlično pokazao kao noseća uloga. Pomalo futuristički, a sto posto zgodan!


SAVET PLUS

Budući da je gornja ivica televizora pljosnata i široka, po želji je možete ukrasiti sitnicama kako bi ga dodatno povezali sa prostorom u kome je. Kada vam odabrani detalji dosade, jednostavno ih zamenite, i vaš The Serif će zauvek ostati svež.

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 15)

Trendovi u dizajnu enterijera nalažu nam da po inspiraciju zaronimo u prošlost, i to baš duboko. U centru pažnje je praistorija, organski oblici, natur drvo, kamen i suvo cveće. Pa kako se u "praistoriju" uklapa uređaj iz XXI veka? U ovom slučaju to nije pitanje! Čak i u enteriju koji je inspirisan oblicima iz prošlosti i bojama prirode The Serif će pronaći svoje mesto i potpuno se uklopiti. 


SAVET PLUS

The Serif stiže u tri različite veličine (od 43 do 55 inča), pa razmislite koja dimenzija se najbolje uklapa u vaš prostor i odgovara vašim navikama. Takođe, možete ga koristiti i kao više od televizora, zahvaljujući NFC tehnologiji možete strimovati svoju omiljenu muziku sa telefona preko Serif televizora uz još bolji zvuk.

Otkrijte kako možete da uklopite The Serif televizor u svaki stil uređenja enterijera (фото 16)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor