Pretraga

Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer

Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer

Tekst: BURO.

Slažemo se da je teško uključiti boje u enterijer: da li je previše? Da li se ove boje slažu? Da li su tople i hladne nijanse suprostavljene? Da, boje. Ali šta ćemo sa printovima? I posle roja ovih pitanja mnogi odustaju i drže se oprobane palete koja se vrti oko crne, bele i sive, ili u modernijoj varijanti krem i bež. Jedino što bi trebalo da znate o bojama u prostoru jeste da ne smete da ih se plašite! I da je dovoljno da se vodite svojim ukusom, željama i intuicijom. Jasno je da ponekad nemamo dovoljno hrabrosti, pa vam baš zato predstavljamo blogerku koja je sa bojama na ti.

Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer (фото 1)
Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer (фото 2)

Jodi Bond sa svojim mužem Timom i njihovo četvore dece živi u kući koja je sve samo ne dosadna! Ipak pre pet godina kad su pazarili nekretinu to je bilo mračno i tmurno mesto koje je Jodi kompletno renovirala i stvorila je malu šarenu oazu. U prostoru je kombinovala nekoliko stilova i stvorila je enterijer koji je eklektičan i veseo. Ona voli i modernizam i šezdesete, ali iznad svega voli da svuda doda detalje u boji i to joj je omiljena tema za eksperimentisanje u enterijeru, od čega ni sada ne odstaje.

Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer (фото 3)
Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer (фото 4)
Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer (фото 5)

Iz meseca u mesec ona nešto dodaje, pomera, menja. I najčešće se tu radi o DIY projektima koji je drže zauzetom. Sve korake snima za svoj blog, ali i highlights sekciju na Instagram profilu, pa svaki možete isprobati i kod svoje kuće.

Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer (фото 6)
Ova blogerka je opsednuta bojama i DIY projektima i rezultat toga je jedan stvarno zabavan enterijer (фото 7)

Poslednji projekat bio je renoviranje dvorišta, odnosno izdvojenog trema. Sama je ofarbala pod u zanimljiv patern u kome dominiraju ružičasta i oker boja. I uz outdoor nameštaj je stvorila slatku oazu u kojoj je užitak boraviti. Tu su suncobran sa resama, niske stolice i fotelja od ratana koja krade pažnju. Vrlo lep projekat koji vam može pomoći da se odlučite na uređenje dvorišta u letnjem foto finišu. Navijamo za vas!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor