Pretraga

Ovo je najjeftiniji trik kako da osvežite dekor u svom stanu

Ovo je najjeftiniji trik kako da osvežite dekor u svom stanu

Tekst: BURO.

Kako tchotchke trend napreduje, sve je više zanimljivih sitnica koje su dospele u centar naše pažnje. Sveće su ukras za dom kojim smo opsednuti godinama, ali sada je sve otišlo u drugom smeru, one najpopularnije više nisu mirisne i upakovane u elegantne staklene čaše sa lepim etikama. Ne, skandinavske dizajn blogerke su se okrenule ka običnim visokim svećama od voska u boji, jedini novi momenat jeste što su te sveće – spiralne.

Kako Instagram kaže raznobojne uvrnute sveće su must have ovog leta. Nova varijacija pre podseća na neku vrstu art ukrasa. Verovatno vam je negde iskočila Lex Pott sveća koja zaista izgleda kao neka vrsta elegantne umetničke skulpture, a ono što je posebno kod nje jeste činjenica da može samostalno da stoji bez svećnjaka.

Ukoliko ste pratili gde dizajn vetar duva, videli ste da je sve otišlo u smeru organskih oblika, pa je bilo samo pitanje trenutka kada će i sveće doživeti svoj apdejt. Naravno da je jedan od najinovatvnijih skandinavskih brendova Hay prvi reagovao, a ostali su brzo ispratili. Tako da trenutno na tržištu možete pronaći sveće u svim mogućim bojama, od nežnih pastelnih tonova, do ombré lookova i metalik finiša.

Cena ovakvih sveća kreće se od pet evra naviše, a mogu biti vrlo efektne u prostoru. Sjajno su rešenje da ukrasite prozorsku dasku, stočić u dnevnoj sobi, ili komodu. Možete se opredeliti za minimalistički pristup, ili ih grupisati. Izaberite svećnjak svedenog dizajna i uklopite ga po boji.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor