Pretraga

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022.

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022.

Tekst: BURO.

Prethodna godina donela nam je pregršt dobre muzike i sa njom u paru podjednako dobrih spotova. Ali, koliko pažljivo ste ih gledali? Ako biste se zagledali dublje u te kadrove, videli biste da se u njima kriju neki fenomenalni komadi nameštaja. Ne brinite, mi smo ovaj zadatak već uradili i rešenje delimo sa vama. 

Tove Lo - No One Dies From Love

Tove Lo se u spotu za pesmu "No One Dies From Love" zaljubljuje u robota. Shodno tome, njena kuća liči na svemirski brod, a zvezda tog enterijera je stolica futurističkog dizajna iz šezdesetih. Kreirao ju je finski dizajner, Eero Aarnio, sa vizijom ispred svog vremena.

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 1)

Kendrick Lamar - Rich Spirit

Nije novost da Kendrick ima oko za dobar dizajn, a to je još jednom potvrdio u spotu za "Rich Spirit" pesmu. Zavese su navučene tokom većeg dela videa, dok podna lampa Jordia Miralbella i Marione Raventos dodaje meko svetlo prostoru. Pun pogodak!

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 2)

Taylor Swift - Anti-Hero

Ovo dizajnersko-muzičko izdanje ne može da prođe bez kultne Cesca stolice Marcela Breuera koja se pojavljuje na samom početku ovog spota, kao i u spotu Kendricka Lamara za pesmu "We Cry Together".

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 3)

Cate Le Bon - Remembering Me

Moderna elegancija LC1 stolice brenda Le Corbusier je savršen kontrast naspram sjajne odeće, aksesoara i šminke Cate Le Bon u spotu za "Remembering Me".

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 4)

Liv.e - Wild Animals

Bela pozadina u spotu čini da nameštaj koji se u njemu pojavljuje još više dođe do izražaja. Pažnju nam je ukrao jedan posebni komad, reč je o otkačenoj postmodernističkoj stolici koju je Brian Kane dizanirao davne 1983. za Metropolitan Furniture i za nju dobio brojne nagrade za inovacije. 

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 5)

Camila Cabello x Willow - Psychofreak

Zeleni zidovi, crvene fotelje i jedna minimalistička lampa koju je kreirao George Kovacs za Roberta Sonnemana, pionira modernog osvetljenja, devedesetih. Preživela je test vremena!

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 6)

Tinashe - X - I Can See The Future

Tinashe u spotu za pesmu "I Can See The Future" plaća 5 dolara kako bi zavirila u kristalnu kuglu i videla svoju budućnost. Šta tamo pronalazi? Pa, između ostalog, i prelepu Molar stolicu oblačastog oblika čiji dizajn potpisuje Wendell Castle. 

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 7)

Aespa - Life's Too Short

O valovitom ogledalu Gustafa Westmana smo vam već pisali, ali evo prilike da vas podsetimo na genijalne kreacije ovog umetnika. Njegova dizajnerka zvezda zasijala je i u ovom spotu, a na Instagramu uveliko igru glavnu ulogu u enterijerima maksimalista.

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 8)

Post Malone x Roddy Ricch - Cooped Up

"Cooped Up" spot obiluje it komadima nameštaja, ali ako bismo morali da izdvojimo samo jedan, onda bi to bila autentična polica Kaya Leroya iz sedamdesetih.

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 9)

Doja Cat - Get Into It

U DNK dizajna Eera Saarinena utkana je futuristička vizija, te je sasvim logičan izbor njegove stolice za opremanje šik svemirskog broda Doje Cat. 

Ovo su najbolji komadi nameštaja koje smo zapazili u muzičkim spotovima u 2022. (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor