Pretraga

Ovo su najlepše spavaće sobe na Instagramu, a donosimo vam i super šoping predloge

Ovo su najlepše spavaće sobe na Instagramu, a donosimo vam i super šoping predloge

Tekst: Jelena Karakaš

Polako zbijamo redove, iz dana u dan je sve više onih koji su se vratili na WFH koncept. Dnevne sobe postale su i kancelarija i teretana i škola i već sve po potrebi. Zato je sjajan trenutak da skockate spavaću sobu, kako biste imali savršen kutak koji je namenjen samo odmaranju i spavanju. Jer u celom ovom ludilu najbitnije je sačuvati se od stresa i zadržati zdrave navike kada je spavanje u pitanju. Pronašli smo najlepše spavaće sobe na Instagramu i uz šoping predloge predlažemo vam kako da svoje opremite nalik na njih. Samo izvolite.

PASTELNI SNOVI

Ovo su najlepše spavaće sobe na Instagramu, a donosimo vam i super šoping predloge (фото 1)
@AINOCOLLIN

Ružičasta kao osnova uz svetlozelenu, boju lavande i limuna kao začin? Nekako ne možemo da zamislimo ovde loše snove. Boje imaju velik uticaj na naše raspoloženje, a ova kombinacija nas tera na osmeh. Pomalo vintage, pomalo zašećerno, a sto posto kul, ovaj stil je nešto što vredi isprobati, uživaćete.

ŠIK

Ovo su najlepše spavaće sobe na Instagramu, a donosimo vam i super šoping predloge (фото 6)
@RESERVE_HOME

Ako je vaše srednje ime šik i pratite sve modne trendove zašto ne biste tu strast iskoristili i za uređenje enterijera. Ako briljirate u slaganju odevnih kombinacija ne bi trebalo da vam bude teško da sklopite enterijer koji će spojiti različite elemente u jednu celinu. Mix and match je jedna od najzabavnijih stilskih igrica, a skrenuće vam misli sa napete svakodnevnice.

MINIMALIZAM

Ovo su najlepše spavaće sobe na Instagramu, a donosimo vam i super šoping predloge (фото 11)
@BYISABEL

Svedeno i uredno jesu pridevi koji se savršeno slažu sa onim što bi spavaća soba trebalo da bude – oaza mira i opuštanja. Detalji neka vam budu na minimumu, oslobodite se svakog viška. Fina bela posteljina neka bude vodeći element u prostoru, u tako minimalno uređenom prostoru preostaje vam samo da se opustite i odspavate preporučenih osam sati svake noći.

FANKI

Ovo su najlepše spavaće sobe na Instagramu, a donosimo vam i super šoping predloge (фото 16)
@PIECES_BY_AN_AESTHETIC_PURSUIT 

Ako ste razigranog duha i ne mirujte ni sekund, vama će prijati spavaća soba uređena u zabavnom i otkačenom maniru. Mala igra sa geometrijom, upliv vintage trendova, modernizam i memfis. Neka je svega – bitno da sve izgleda dobro zajedno. Ostaje vam samo da omiljene knjige stavite na stočić pored kreveta i pred spavanje listate i u potrazi za inspiracijom za dobre snove.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor