Pretraga

Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom

Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom

Tekst: BURO.

Postoji jasna razlika između onih koji vole boje i dive im se izdaleka i onih koji umeju da zaista uklope jarke nijanse u svoj lični stil. Neutralne i zemljane nijasne su teren gde se greške svode na minimum, ali u odvažnom kombinovanju leži sva zabava. Ako želite da se prebacite u drugu grupu predlažemo vam da pažnju obratite na prvu kolekciju nameštaja dua Campbell-Rey koji čine Charlotte Rey i Duncan Campbell. Oni su pažnju javnosti privukli svojim maštovitim enterijerima, a ove sezone su u saradnji sa sajtom Invisible Collection. Ako vam ime zvuči poznato, čestitamo imate sjajno pamćenje, upravo smo Charlotte i Duncana istakli kao mlade nade na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom (фото 1)
Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom (фото 2)

Oni imaju specifičan odnos prema bojama i vrlo neustrašivo ih suprostavljaju, ljubičastoj dodaju zlatnu, pa sve začine zelenom. Isti princip koji slede pri kreiranju enterijera primenili su i za osmišljavanje komada nameštaja. Sve boje duge su tu zastupljene, a kolekcija je dostupna ekskluzivno preko sajta Invisible Collection.

Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom (фото 3)
Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom (фото 4)

Kolekcija je elegantna i nosi određeni šmek razigranosti i radosti, svaki komad je proslava joie-de-vivre stava prema životu i svaki odlikuje neverovatna pažnja prema detaljima izrade. Inspiraciju su pronašli u XX veku, u dizajnu i umetnosti Milana, Bečkoj secesiji i Stokholmu u periodu pre rata. Sve to ukombinovali su tako da su dobili komade koji plene i koji mogu postati centralna tačka bilo koje prostorije.

Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom (фото 5)
Prva kolekcija nameštaja Campbell-Rey inspiriše nas da unesemo boje u svoj dom (фото 6)

Sve se izrađuje ručno u Velikoj Britaniji, a dizajneri su išli toliko daleko u pažnji a detaljima da neke komade odlikuje ručno ofarbana šara kornjačevine koja se boji na poseban način koji se uči samo u jednoj školi na svetu. Sofa „Teddy“ je presvučena Pierre Frey moherom, dok je „Josef“ klupa presvučena Raf Simons x Kvadrat svilenim moherom. „Stella“ i „Luna“ stolovi predstavljaju omaž restauraciji vile Casa Atellani uz XV veka koju je vodio Piero Portaluppi. Zaista je svaka kreacija posebna i donosi atmosferu prohujalih vremena, ali istovremeno svaki komad nameštaja lako može da se uklopi u savremene trendove u dizajnu enterijera. Touché!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor