Pretraga

Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto

Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto

Tekst: BURO.

Decenijama unazad porodični hotel Des Lices je omiljena stanica svih putnika koji uporno biraju San Trope kao svoju ultimativnu letnju destinaciju. Osnovan 1972. godine od strane Odette Scagliola, hotel je beskrajno šarmantan, a pod vođstvom Davida Granate i njegove agencije Oreka, redizajnom je ostao u duhu svojih provanskih korena, nadograđen detaljima u koje ćete se zaljubiti.

Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto (фото 1)

Osim samog redizajna, hotel je obogaćen novim prostorima od predvorja do salona, uključujući bazen i bar. Počasno mesto zauzima restoran "Odette", otvoren u čast čast osnivača hotela, Odette Scagliola. Ideja je bila da ostane prijateljski prema gostima hotela, ali i da bude stanica za ljude koji dolaze spolja, bez narušavanja porodične atmosfere stalnih gostiju.

Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto (фото 2)
Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto (фото 3)

Inspirisani duhom Francuske rivijere 50-ih, David je sa svojim studio izabrao je kremasto beli krečni malter za zidove i plafone, stolarija je lakirana, pod u potpunosti od voštane svetle terakote, a na stolicama od ratana i klupama od mastike bismo se izležavali po ceo dan. Poseban detalj su pultovi, svi ručno oslikani.

Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto (фото 4)
Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto (фото 5)
Redizajn hotela Des Lices u San Tropeu vrišti leto (фото 6)

Lični favorit arhitekte je soba broj 4 sa čijeg balkona se pruža pogled na bazen. Dakle, znate šta vam je činiti prilikom bukiranja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor