Pretraga

Sophie Robinsons zna kako da ukroti boje i printove - naučite i vi na njenim online kursevima

Sophie Robinsons zna kako da ukroti boje i printove - naučite i vi na njenim online kursevima

Tekst: BURO.

Kako stojite sa bojama? Znamo da se često bavimo bojama u enterijeru, ali to je jedna od osnovnih stavki pri uređenju svakog prostora. Postoje oni koji zaista ne vole boje i žive okruženi neutralnim nijansama koje im prijaju, ali postoje i oni koji nemaju ništa protiv različitih nijansi ali nemaju dovoljno hrabrosti i živaca da se upuste u kombinovanje pa rađe ostaju na sigurnoj teritoriji koja ide od crne do bele i povremeno do sive. Ukoliko spadate u tu grupu prvo pogledajte brend Toniton koji smo vam juče predstavili, a zatim se bliže upoznajte sa radom Sophie Robinson.

Sophie Robinsons zna kako da ukroti boje i printove - naučite i vi na njenim online kursevima (фото 1)

Sophie je britanska dizajnerka i stilistkinja koja je zanat pekla u lifestyle magazinima i na televiziji sve dok se nije upustila u avanturu samostalnog posla. Danas je lako u njen koloritan svet zavirti preko Instagrama, a pored ove društvene mreže full time je posvećena i online kursu koji za cilj ima da nauči polaznike kako da se nose sa bojama.

Sophie Robinsons zna kako da ukroti boje i printove - naučite i vi na njenim online kursevima (фото 2)

Trenutno živi u Istočnom Saseksu u velikoj kući sa mužem, sinom i majkom. I tu manje-više možete pronaći sve što vam padne na pamet: mastilo plave zidove, zavese na crveno-bele pruge, tapete sa cvetnim uzorkom, toalet u kombinaciji žute i nežnoroze boje, tepihe sa 3D šarom, art printove u crnim ramovima... Odvažno je prvo što ćete pomisliti kad pogledate slike enterijera koji je složila za sebe i svoju porodicu. Ukoliko vam je sledeća misao „želim i ja tako!“, onda je vreme da se bolje upoznate sa radom Robinsonove.

Sophie Robinsons zna kako da ukroti boje i printove - naučite i vi na njenim online kursevima (фото 3)

Možete preslušati i epizode podcasta „The Great Indoors“ o dizajnu koji vodi sa koleginicom Kate Watson-Smyth. Dve energične Britanke zabaviće vas kroz svoje priče o svetu enterijera, a za kompletan ugođaj pripremite sebi šolju jakog čaja pa se bacite na preslušavanje. Ukoliko vam se dopadne ono u šta Sophie veruje kada je u pitanju dizajn doma možda nije loša ideja da se ove zime upišete na online kurs. Trenutno su u ponudi tri kursa, a kreirani su tako da nivo znanja nije od presudnog značaja za praćenje lekcija. Do proleća ćete verovatno savladati kombinatoriku koja će vam omogućiti da sa samopouzdanjem birate boje i printove i suprostavljate ih u okviru istog prostora.

Sophie Robinsons zna kako da ukroti boje i printove - naučite i vi na njenim online kursevima (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor