Pretraga

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja

Tekst: BURO.

Prošlu godinu obeležio je maksimalizam kako u modnom, tako i u dizajn svetu. No, sada se javlja pitanje, ako nemate otkačenu tetku sa besprekornim osećajem za stil gde zapravo nabaviti te neobične predmete? Zlatne lampe sa pink abažurima od pliša sa resama? Stočiće sa nogicama u obliku ptičijih kandži? Antičke skulpture u jarkim bojama?

Nekako… Sve nam je potrebno! Ono što je najbolje jeste da svi ti predmeti ne isključuju jedan drugi, u ovom slučaju na snazi je pravilo "više je više" i beskrajno je zabavno uklapati ih u enterijer. I dobro, gde ih kupiti? Pronašli smo najbolje online radnje koje nam nude baš to, a dodatni plus jeste što nameštaj i aksesoare predstavljaju u okviru savršenih kampanja koje bismo rado skinuli do detalja i preselili ih u svoj stan. Inspirišite se i vi.

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 1)

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 2)

&Klevering

Radnja &Klevering osnovana je još 1992. godine, a danas pored predmeta raznih brendova imaju i sopstvenu liniju detalja za dom. U Holandiji imaju tri radnje, a tu je i webshop. Njihova misija je da kupcima ponude detalje koji će poslužiti za kreiranje enterijera koji je stajliš, inspiriativan i ličan. Njihovi dizajneri veruju da dobro dizajnirani enterijeri utiču na strast prema životu. Ukratko, ukoliko su vam potrebni tanjiri sa animal printom, lampa sa postoljem u obliku papagaja i veštačka palma u zlatnoj boji, to je prava adresa za vas.

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 3)
Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 4)
Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 5)


Audenza

Ovaj brend osnovan je 2012. godine i originalno se zvao MiaFleur, a ono što je zanimljivo jeste da su ga osnovale dve sestre i njihova majka. Jacqui, Hollie i Amelia Brooks između sebe su podelile sve zadatke koji se tiču osmišljavanja ponude, prezentacije i promocije. Predmeti koje možete pronaći u njihovom online shopu su često prožeti dozom ironije, a uvek se radi o odličnom dizajnu. Tu možete pronaći vazu u obliku leoparda, svećnjak u obliku hobotnice, stonu lampu sa zlatnim majmunčićem i statue u jarkim bojama… Ukratko, nameštaj i detalji sa Audenza potpisom su zabavni i tako, tako privlačni! Uz njih je osmeh zagarantovan.

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 6)

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 7)
Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 8)
Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 9)
Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 10)


Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 11)
Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 12)

Bold Monkey

Šta očekivati od brenda koji se zove Bold Monkey? Sve najbolje! Njihov moto je “budite odvažni, a ne bež” i čim kliknete na njihovu ponudu biće vam jasno na šta misle. Sve što nosi njihov potpis je šareno i pomereno. Radi se o sestrinskom brendu dobro poznate holandske marke Zuiver, ali “mlađa sestra” je divlja i odvažna. I sami dizajneri Bold Monkey nameštaja savetuju kupce da njihove komade kupuju na kašičicu i da ih slobodno kombinuju sa komadima koje već imaju. Pored zanimljivog dizajna oduševiće vas i nazivi komada, pa tako možete useliti stočić koji nosi ime “Another Marble Side Table”, ili fotelju “Sassy Granny”. Ako ste u potrazi za nečim ekstravagantnim, jedinstvenim i zabavnim, na pravom ste mestu. I kao trešnjica na šlagu tu je i činjenica da su im cene umerene.

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 13)
Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 14)

Tri fantastična brenda za ljubitelje jarkih boja, upadljivih dezena i uvrnutih detalja (фото 15)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor