Pretraga

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge

Tekst: BURO.

Večno leto? Pa odmah nas upišite! Ukoliko ste i vi posvećeni obožavalac najtoplije sezone i ostatak godine maštate o osunčanoj koži i ispijanju koktela ispod palme ovaj trend je kao stvoren za vas. Jer, šta nas više asoscira na bezbrižne dane od širokih pruga kakve smo nekada mogli da vidimo na retro kućicama za presvlačenje na plažama. Danas, takve pruge viđamo na suncobranima i peškirima za plažu, a sudeći po proizvođačima nameštaja vreme je da ih uselimo i u svoj dom. Možda nema palme, ali kauč na široko crveno-bele pruge biće jasna asocijacija na plažu, sceni dodajte mojito i pustite zvuk talasa.

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 1)

HK LIVING

Pruge više nisu rezervisane samo za terase i deo pored bazena, pre dve godine njujorški studio Ash Nyc lansirao je fotelju „Pillow Chair“ koja je direktno inspirisana italijanskom rivijerom šezdesetih godina, radi se o fotelji sastavljenoj od „jastučića“ koja vrišti leto, a proizvodi se u nekoliko boja. Opsednutost prugama raste, još jedan trend koji je prisutan u dizajnu jeste krečenje plafona na pruge, egzotika je ključna reč, ukoliko pogodite pravu meru u prostoru može vam se učiniti da ste zapravo na nekom karipskom ostrvu.

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 2)

HAY

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 3)

HK LIVING

Ako niste sigurni da možete da se izborite sa ovako upadljivim printom, počnite malim koracima, jastuci su sjajan način da vidite da li je vreme da u dnevnu sobu uselite novu sofu, ili je bio potreban samo mali slatki upgrade. Takođe, posteljina je super izbor, buđenje u na primer žuto-belim prugicama može vam učiniti sunčanim i najtmurniji dan.

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 4)

 HOTEL COLLECTIONIST SYDNEY

Radi se o jednom od onih neodoljivih trendova koji su slatki, šarmantni i u prostor unose dozu humora. Ipak, ne brinite se pravilno doziran uzorak može delovati vrlo elegantno. Teget, ili bordo u kombinacijom sa belom izgleda čak i profinjeno, razmišljajte o predivnom Maroku kao inspiraciji. Dok će izbor nežno ružičastih, ili zeleni pruga biti asocijacija na čuveni šik hotel Beverly Hills. Ako vam nedostaje malo zabave, eto sjajne ideje kako da osvežite svoj život.

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 5)

STUDIO DIMORE

Unesite dašak leta u svoj dom: dodajte široke pruge (фото 6)

LA DI DAR RIAD

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor