Pretraga

5 TikTok koreografija koje možete da isprobate kod kuće ovih dana

5 TikTok koreografija koje možete da isprobate kod kuće ovih dana

Za početak se ne snimajte

Tekst: BURO.


Ako ste kao mi, onda ovih dana jedni drugima umesto insta storija šaljete TikTok snimke. Hej, hajde da priznamo istinu - aplikacija koja je otprilike stvorena za sredjoškolce nas je sve obuzela. I nema ništa loše u tome: jer je neizmerno zabavna! Ako niste spremni da svoje trapave korake delite sa svetom, to je sasvim u redu jer niti smo svi talentovani za sve niti želimo da iko vidi kako plešemo ili pevamo (osim našeg psa ili mačke, ali to im nažalost ide u rok službe). I kao i svuda i na TikToku postoji trend. Setite se samo kafa ili flat lay-eva na Instagramu ranije. Sada je vreme za koreografije na TikToku, a koncept je veoma jednostavan: neko smisli pokrete na određenu pesmu i onda ostali korisnici ponavljaju (i nadograđuju) tu koreografiju. I niko nije ostao imun na ovu pomamu - i oskarovka Laura Dern i bračni par Bieber snimaju koreografije. Pa, možda je stigao trenutak da prestanemo da sedimo na kaučevima i listamo snimke na telefonu i da ustanemo i isprobamo da odigramo bar jednu koreografiju. Verujte nam, isplatiće se: mi smo probali i ne možemo da prestanemo! 

"U Can’t Touch This" - MC Hammer

Težina: 3/5

Trenutno najpopularina stvar na TikToku i neće vam predstavljati problem ako već znate makarena ples (molimo vas da znate makarenu!). Užasno zabavno, sa velikim akcentom na "woah" koji je poenta cele koreografije. To je na vama da odradite kako želite. Još od "Oh Na Na Na" challengea nije bilo nešto ovoliko popularno na TikToku.

"Savage" - Megan Thee Stallion

Težina: 5/5

Ovo je za malo napredniji nivo, ali to ne znači da će biti teško ili nemoguće. Samo pustite video u kom Justin Bieber izvodi ovu koreografiju i možda vam to bude podstrek za dance off. "Savage" je postao toliko popularan ples da je pre koju nedelju napravljen i remiks "Tiger King-Savage". Jasno vam je da se radi o remixu u kom su ubačene replike iz Netflixovog dokumentarca "Tiger King". Tako da ako razmišljate da nekog bacite tigrovima, možda je ovo ples za vas.

"Like That" - Doja Cat

Težina: 2/5

Doja Cat je postala jedna od najpopularnijih umetnica trenutno, a TikTok je imao velikog udela u tome. Još od kada je video na kome Laura Dern igra uz njenu pesmu "Say So", TikTok iznova i iznova pravi koreografije na Doja Cat pesme. "Like That" je najnovija i koreografija za nju nije teška, tako da slobodno neka bude prva u kojoj ćete se oprobati.

"Don't Start Now" - Dua Lipa

Težina: 4/5

Malo stava i puno zabave! Ovo ne bi trebalo da vam predstavlja veliki problem, a sigurno će biti urnebesno. Plus: savršeno je da ovu koreografiju radite u paru (ako imate sa kim ovih dana). Samo nemojte da počnete sada (don't start now) da kašljete.

"Coincidance" ("Wow You Can Really Dance") - Handsome Dancer

Težina: koliko napravite da bude

I za kraj, kada se oslobodite ili kada izađete iz karantina možete ovo isprobati sa nekim. Nepoznata pesma iz 2015. zbog nekoliko stihova je postala viralna kada se pojavila na TikToku. Poenta jeste da se ovde puno, puno zabavljate i pustite mašti na volju! Hej, šta god bude bilo zapamtite - wow, you can really dance!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar