Pretraga

Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice!

Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice!

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Napokon smo se probudili. Probudili u raspoloženju da osvojimo grad, počistimo probleme, suprotstavimo se ljudima koji nas usporavaju, pomognemo slabijima. Znate već onaj čaroban osećaj kada se jednog jutra pridignete kao heriona sopstvenog filma, ona od koje sve zavisi i zbog čijeg života u bioskopu gledamo platno i ne trepćemo. Dok hodate raspuštene kose po gradu i završavate obaveze dok đonovima patika skoro i ne dodirujete pločnike nedostaje samo jedan detalj. Soundtrack! Playlista koja će dati ritam svakom novom skretanju, melodičan glas koji ćemo slušati na semaforu, pa jedan dodir i prebacujemo se na poziv, pa novi klik na play dok prolazimo kroz mase. I zagonetan osmeh. To obavezno! Ne moraju svi da znaju koja muzika nas tera napred, postoji nešto skoro metaforično u tom intimnom slušanju muzike preko malenih slušalica. Naš pogled na svet, raspoloženje i ritmika su jedinstveni. U svom smo filmu, u najbukvalnijem smislu. Ako želite da cela ta misija prođe savršeno, trebalo bi da se odlučite za super kvalitetne slušalice zbog kojih ćete uživati gde god da se nađete. Mi smo ovog puta na test krug poveli Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice i oh, koliko smo se dobro proveli!

Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! (фото 1)
Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! (фото 2)

PRVI RADNI DAN

Praznici su gotovi i potrebna nam je muzika koja će nas podići iz nežnih dana tokom kojih smo gubili vreme sa najvećim mogućim uživanjem. Kosim hicem naglo prekidamo pospanost. Jak bas i odlučan korak. FreeBuds 4i stižu upakovan u preslatku sjajnu ovalnu kutijicu koja staje u svaku, pa i najmanju torbicu. Ovalni i kompaktni dizajn inspirisan je plažom od crnog peska na Islandu. Njihova kutija, koja je istovremeno i kućište za punjenje dizajnirana je tako da savršeno staje u dlan, a sam oblik slušalica kreiran je tako da budu izuzetno udobne prilikom višečasovnog korišćenja. Dizajneri kompanije Huawei imali su za cilj da kreiraju slušalice za aktivne i energične korisnike, omogućavajući im vrhunsko iskustvo u svim životnim scenarijima. Zahvaljujući naprednoj Huawei audio tehnologiji, FreeBuds 4i pružaju netaknuti audio kvalitet bilo kada i bilo gde. A to je upravo ono što nam je potrebno u trenutku kad je potrebno ponovo uhvatiti se u koštac sa poslovnim obavezama.

SLUŠAMO: Elderezi - Billy Esteban, Belonga & Alihan Samedov

Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! (фото 3)

VREME JE ZA PAUZU

Kreativan posao je sjajan, ali pauza je ipak svima potrebna. Zatvaramo časkom laptop, na uši dodajemo slušalice ponosno baš poput najlepšeg nakita i krećemo u brzu šetnju uz ulicu, korak po korak sve dalje. Cilj? Isprazniti um i dopuniti termos u obližnjoj kafeteriji. Da sve miriše na kofein i na sve ono dobro što se može desiti tokom proleća. Biramo najbližu klupu, zurimo u krošnje koje se njišu, dok u ušima dobuje nežna muzika na kakvu smo navikli u lounge klubovima na obalama. Automatski računamo datume kada je najavljeno da će se Evropa otvoriti za putovanja… Ma da li smo to malo zaigrali? Ma jok, učinilo vam se. Poziv iz ofisa prekida sanjarenje, jer ako se kompletno prepustimo muzici neće se dobro završiti. Naime, FreeBuds 4i poseduju bateriju velikog kapaciteta. Konkretno kad je opcija Aktivne redukcije šuma (ANC) uključena slušalice nude 10 sati neprekidne reprodukcije muzike, ili 6.5 sati trajanja baterije prilikom poziva. U kombinaciji sa kućištem za punjenje omogućavaju 22 sata reprodukcije muzike ili 14 sati rada prilikom korišćenja za glasovne pozive.

SLUŠAMO: Estate - D’Andy & Bodyles ft. Paola Lezzi

Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! (фото 4)
Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! (фото 5)

AFTER WORK

U pre-corona eri to je uključivalo i reč “party”, ali taj genijalni koncept opuštanja posle radnog vremena smo lagano zaboravili. Ipak, niko nije zabranio “party for one”. Poštujući sve epidemološke mere probijamo se kroz masu. A u glavi pleše muzika, malo egzotični ritmovi, malo pesme koje mirišu na sangriju i kokos. Lako je prepustiti se sopstvenom filmu koji ponekad naginje ka Almodóvar ostvarenjima, ali ne damo se. Ono što je sjajno jeste da Huawei FreeBuds 4i detektuju ambijentalnu buku kroz mikrofone i generišu obrnuti zvučni talas kako bi redukovale šum. Algoritmi za redukciju šuma identifikuju tipične bučne scenarije kao što su glasan javni prevoz, železnička stanica, kancelarija ili ljudski glas za optimizaciju Aktivne redukcije šuma. FreeBuds 4i takođe poseduju Awareness Mode, odnosno režim svesnosti, omogućavajući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, one će se automatski prebaciti između Awareness režima i Aktivne redukcije šuma. Tako da lako ostajemo u vezi sa realnošću.

SLUŠAMO: Sacramonte (Instrumental Mix)- Narf Zayd

Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! (фото 6)
Budite junakinja sopstvenog filma uz Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! (фото 7)

Huawei FreeBuds 4i se jednostavno povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android operativnim sistemima kako bi korisnici različitih proizvođača telefona imali podjednako kvalitetno iskustvo slušanja. Sve Huawei FreeBuds slušalice, uključujući Huawei FreeBuds 4i, kompatibilne su sa svim operativnim sistemima. Ako želite da pokrenete svoju maštu uz zvukove koji inspirišu, ovo je sjajan način da svakodnevno podižete svoje raspoloženje, jer su slušalice toliko malene da zaista uvek mogu biti uz vas!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor