Pretraga

DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor

DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor

Tekst: BURO.

Lea Davogić ili kako je većina poznaje, Blair Lea, je Dj-ica, model, a odnedavno i pevačica. Ako je pratite na Instagramu, onda vrlo dobro znate da Lea vodi izrazito dinamičan život. Ona radnu nedelju provodi ispred objektiva snimajući kampanje, a vikendima staje iza DJ pulta najpoznatijih beogradskih klubova. Njeni setovi su dinamični, njena publika je uvek razigrana, a Lea ne pokazuje znake usporavanja. Budući da kombinuje nekoliko zanimanja i da puštanju muzike neretko prethodi šetnja modnom pistom, Lea nam je otkrila da je Samsung Z Flip4 telefon njen glavni pomoćnik u haotičnim danima, ali i o čemu razmišlja kada se snimanja završe i muzika isključi.

DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor (фото 1)
DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor (фото 2)

Kako ovih dana zvuči tvoj život?

Kao sto bi Drake rekao: “working on the weekend like usual”. Šalu na stranu, radno, ali sreća pa mi posao obuhvata muziku, putovanja, konstantno upoznavanje novih ljudi, tako da ne mogu da se žalim.

Kojih pet pesama si dodala na listu u poslednje vreme, a smatraš da bi i mi trebalo da dopunimo svoje plejliste?

1- Sza “Shirt”

2- Ciara “Better thangs”

3- Dzipsii “Tu”

4- Drake “ Spin Bout U”

5- Diddy ft Ashanti “Move on”

Deluje da imaš ubitačan ritam, kako se opuštaš i kako najbrže ulaziš u zen stanje?

Druženje sa prijateljima mi je uvek bio ventil. Pored toga sam skoro uvela mali ritual. Svaki dan uz kafu izaberem jednu ploču, pustim na gramofonu i pijem kafu dok preslušavam muziku.

DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor (фото 3)
DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor (фото 4)

Moda je još jedan način na koji se izražavaš?

Moda mi je oduvek bila ljubav. Smatram da je super način da predstaviš sebe, a da ne moraš da progovoriš.

Obožavaš i šminku i mogućnosti transformacije?

Najlepša stvar kod šminkanja mi je upravo moć transformacije. Posao kojim se bavim mi dozvoljava da dosta eksperimentišem. Kod scenske šminke ništa nije “too much”.

Znamo da je u tvojoj torbici uvek Samsung Galaxy Z Flip4 telefon? Po čemu ti je on poseban, zašto si odabrala baš taj model?

Ono što volim kod ZFlip4 - ke su dizajn i dimenzije samog telefona. Staje u džep od farmerki a i u najmanju Jacquemus tašnu, za koju smo se oduvek pitali šta u nju može da stane- ZFlip4.

DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor (фото 5)
DJ-ica Blair Lea nam je otkrila zašto je Samsung Galaxy Z Flip4 pravi izbor (фото 6)

Da li dobiješ želju i da vloguješ kada vidiš kako je jednostavno napraviti content uz pomoć Samsung Galaxy Z Flip 4 telefona?

Da li dobijem želju da vlogujem sa Samsungom - da! Da li ću se ipak u ovo upustiti, nisam sigurna (smeh). Vlogovanje koliko god izgleda zabavno, iziskuje vreme, planiranje, a na žalost slobodnog vremena još uvek nemam dovoljno za upuštanje u vlogovanje, ali nikad ne reci nikad.

Koje aplikacije su na tvojoj must have listi čim otpakuješ novi telefon?

Moram da priznam da sam zavisna od Instagrama. Tako da je to sigurno prva aplikacija koju instaliram. Nisam neki stručnjak u obradi slika, tako da faceapp i fotoshop ne koristim. Ali su zato Deezer i YouTube must have, kako mi je sa njima najlakše da pratim šta je novo od muzike izašlo.

Deluje da je tvoj život konstantna promena i rast, da li možeš da nam otkriješ u kakvim bi još ulogama i zanimanjima mogli da te vidimo?

Za karijeru uvek ima vremena, moram da priznam da na tom polju ide sve po planu. Naravno, uvek želim više i bolje, ali možda su sada na redu privatne stvari. Bilo bi lepo ostvariti se i u najzahtevnijoj ulozi roditelja. Za sada sam usvojila mače. Baby steps.

Kakvi su ti planovi što se tiče produkcije i novih pesama? Prošlo je više od godinu dana od tvoje pesme, da li da očekujemo sledeću u skorije vreme?

Jako sam uzbuđena što mogu da kažem da nova pesma izlazi uskoro. Ovog puta duet sa Fantomom (you- as in Buro- heard it first). Mislim da sam žanrovski ostala dosledna sebi i svom nekom zvuku, a na vama će biti da procenite.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor