Pretraga

Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila

Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila

Tekst: BURO.

Mobilni uređaji su naši mali modni dodaci, a svoj modni stil i ličnost najbolje ćete izraziti kul dodacima koji krase vaš telefon

Vaš mobilni uređaj mora imati tri karakteristike: praktičnost, kvalitetne funkcije i neodoljivi dizajn. Jasne su nam prve dve karakteristike, ali šta podrazumeva treća? Danas pokazujemo svoj stil, modnu osveštenost  i autentičnost na različite načine, a jedan od glavnih gadgeta koji pokriva sve tri komponente je mobilni telefon. Njegov izgled, način na koji funkcioniše i svi fashion dodaci koji ga krase puno otkriva o nama. Dizajn mobilnog uređaja je jednako važan kao i dizajn torbice ili cipela. Mobilni je naš mali modni dodatak koji nosimo sa sobom i koji nam služi kao fashion statement. A kada još s njim uklopimo kul fashion dodatke, možemo u potpunosti da izrazimo svoj stil i ponosno ga pokažemo.

Fashion dodaci za vaš mobilni uređaj

Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon je sam po sebi snažan fashion statement, a potpuni modni izraz ostvarićete ako ga ukrasite nekim kul dodatkom. Inače svoj stil i osobnost izražavamo putem maski za telefon, ali postoji niz raznih fashion dodataka kojima ćemo ukrasiti mobilni uređaj i koje možemo da iskombinujemo sa onim šta smo taj dan obukli. Po kul modnim dodacima za mobilni bićemo prepoznatljivi, bilo da je reč o nekoj super trakici, torbici ili držaču. 

Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila (фото 1)

Baš zato smo pokrenuli konkurs „Inspired by you“ da nam vi pokažete svoje dizajnerske i modne veštine i stvorite jedinstven dodatak za Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon. Tu stvarno možete biti kreativni jer je ovaj model Samsung telefona stvoren za ukrašavanje sa modnim dodacima!

Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila (фото 2)

A kakve smo dodatke već kreirali?

Preklopni telefoni su zahvalni za dizajniranje fashion dodataka baš zato što nisu statični već imaju taj flip moment koji je prava inspiracija za kreativne dodatke! Ne govorimo to bezveze, naprotiv, imamo iskustva u dizajniranju dodataka za prethodni model preklopnog telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila (фото 3)

Pre godinu dana smo se udružili s brendom Style Seconds i dizajnerskim duom Mates i Samsung timom te kreirali odlična dizajnerska rešenja: chic vezice i torbice od recikliranog teksasa. BURO.vezice kreirane su u color block kombinaciji crne i bele, ali i  zelene i nežno ružičaste koje su se mogle menjati kako bi pristajale vašem trenutnom looku. Teksas torbice su bile vrlo praktične i mogle su se nositi na tri načina: na ramenu, oko struka i oko vrata. A telefon se savršeno ugnezdio u unutrašnjost torbice. Ovo su kreativna rešenja kakva želimo dobiti od vas za Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon. Razmislite šta biste hteli da nosite sa svojim telefonom kao odraz vašeg modnog stila i iznenadite nas jedinstvenim dodatkom!

Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila (фото 4)

Samsung Galaxy Z Flip4

Glavna stvar po kojoj se Samsung Galaxy Z Flip4 telefon razlikuje od ostalih mobilnih uređaja i zbog koje je toliko poseban, jeste njegov preklopni moment. Mogućnost sklapanja telefona omogućava vam da svoj telefon spakujete i u najmanju torbicu. Samsung Galaxy Z Flip4 je najizdržljiviji sklopivi telefon jer je napravljen od izvrsnog aluminijskog okvira i ekskluzivnog zaštitnog stakla, a može se preklopiti više od 200 000 puta. To znači da ne morate brinuti da će vam se telefon oštetiti dok ga preklopljenog tržite u torbici ili džepu. Uz odličnu izdržljivost, njegov je dizajn poprilično otmen i elegantan, a dolazi u četiri različite boje koje se slažu sa svakom modnom kombinacijom: plava, ljubičasta, grafitna i ružičasto-zlatna.

Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila (фото 5)
Dodaci za mobilni telefon kao odraz stila (фото 6)

„Personalizacija“ je drugo ime ovog novog Samsung mobilnog uređaja. S Galaxy Z Flip4 telefonom napokon možete da pokažete svoj stil u potpunosti. Njegov prilagodljiv spoljni ekran je svojevrsno platno koje možete menjati po želji. Menjajte ekran sa svojim videozapisima, fotografijama, avatarima, AR emotikonima...koliko god vam srce poželi! S ovom funkcijom, Samsung Galaxy Z Flip4 je zaista kao torbica koja menja svoje uzorke i boje u skladu sa vašim odevnim kombinacijama i raspoloženjem. Ako ste odeveni u neko praznično izdanje, stavite na ekran videozapis kako pada sneg i budite potpuno u tematici! Ili ako možda imate cvetnu suknju, a nemate nikakav modni dodatak koji će je upotpuniti, jednostavno namestite na spoljni ekran telefona neku fotografiju s istim cvetnim uzorkom i spremni ste za osvajanje dana!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor