Pretraga

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Šta želimo od leta? Ovo je baš lako pitanje! Želimo da od njega iscedimo baš, baš svaku kap. Uklopimo i druženje i uživanje i sunčanje i zalaske i izlaske sunca. S.V.E. Samo... imamo jedan mali problem u toj računici. Kancelarije i dalje ostaju otvorene i dok sunce peče visoko iznad asfalta, ciljevi i rezultati nas strpljivo čekaju da ih proučimo i osvojimo. Tabele bi trebalo popuniti, podvući bitno, odvojiti nebitno. I kako sve to postići na dnevnom nivou, izbalansirati poslovno i privatno, posebno u ovoj situaciji kada će malo ko otići na pravi odmor na plažu?

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 1)

Pronašli smo rešenje! Radi se o uređaju Huawei MateBook X Pro, to je moćni laptop gde je u samo 1.33kg spakovano baš sve što nam je neophodno. Ovo znači da uvek sa sobom možete imati kompjuter i stvari rešavati onako kako pristižu, umesto da sedite zaglavljeni u ofisu sa šoljom mlake kafe i razvodnjenim mislima. Novo doba donelo je drugačiju organizaciju vremena i što pre prihvatite da je klasično shvatanje života od 9 do 5 passé, pre ćete uvideti i iskoristiti prednosti novog vremena. Šta to u praksi znači?

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 2)

Ukoliko razmišljamo u kategoriji luksuza, to više nisu materijalne stvari već mogućnost da uživate u onim sitnicama koje čine dobar život. Umesto da jurite kao bez glave sa poluosušenom kosom i pola perece u kancelariju svakog jutra, jednostavno možete otvoriti MateBook X Pro i proveriti hitne mejlove, smernice od ostatka tima i da li će dan teći po prethodno utvrđenom rasporedu. Sve će to biti super lako, jer na ovom laptopu ekran zauzima čak 91% površine, pa ćete sve jasno sagledati.

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 3)
Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 4)
Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 5)

Budući da je toliko tanak (manje od 15mm) i lagan, ovaj uređaj je savršen izbor da uvek bude uz vas pa zaboravite na slanje mejlova samoj sebi jer konstatno radite kombinovano na kompjuteru na poslu i kod kuće. Svi fajlovi biće na jednom mestu zahvaljujući memoriji od 1TB. Takođe, novi Huawei laptopovi imaju Huawei Share opciju koja omogućava da povežete računar i Huawei telefon i pokrenete različite funkcije kao što je na primer Multiscreen Collaboration, pa možete odgovarati i na poruke sa mobilnog telefona putem tastature laptopa ili prebacivati podatke sa uređaja drag-and-drop opcijom, odnosno prevlačenjem.

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 6)

Kada najhitnije stvari pošaljete, možete se posvetiti pravljenju omleta, kapućinu, jutarnjim pilates vežbama i započeti dan na pravi način. Najbolje od oba sveta? Sada je to moguće.

Ako vas je oduvek mrzelo da istražite napredne funkcije, cake i trikove koji štede vreme, sada je došao taj trenutak, a budući da je sve veoma lako zapitaćete se šta ste do sada čekali. Ove opcije su posebno osmišljene kako bi vam štedele vreme i kako bi vam sve bilo lako dostupno jednim klikom. MateBook Pro X poseduje touch screen ekran, što vam omogućava da pregled sadržaja sa laptopa koordinirate putem samog ekrana, kao i da brzo pravite print screen povlačenjem tri prsta od vrha ka dnu ekrana.

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 7)
Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 8)

Ovaj laptop se otključava na otisak prsta, tako da bezbrižno možete ostaviti svoj laptop u ofisu bez bojazni da će osetljivi podaci završiti tamo gde ne bi trebalo. Dodatno, ovaj uređaj inspiriše da bolje uredite svoj sto na poslu, njegova predivna boja smaragda i elegantan izgled nateraće vas da napokon pobacate nepotrebne sitnice koje su se gomilale. Plus, odjednom će vam se osloboditi prostor posle korišećnja starijih glomaznijih uređaja. Pre nekoliko meseci dali smo vam smernce za uređenje kućne kancelarije, a sada napokon to sve možete primeniti i u poslovnom okruženju.

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 9)

Budući da su tu i visoke performanse kada je Wi-Fi u pitanju i Bluetooth 5.0 veza, ukoliko imate praznog hoda u toku dana, možete odšetati do banke da završite obaveze, u šoping ili do prvog parka da napunite sopstvene baterije. Zahvaljujući činjenici da je sav posao spakovan u ručnu tašnicu i udaljen samo jedan klik na dugme „on“, možemo da se opustimo i na neko vreme se prepustimo drugim mislima i povratimo svoj fokus.

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 10)

Razmislite o pauzi u nekom od gradskih parkova ili pored fontane. U ovim trenucima možete pogled držati na notifikacijama, a dok one miruju pogledati ponudu letovanja u zemlji i regionu, prelistati omiljeni sajt (BURO. naravno), ili pogledati šta ima novo na Instagramu i Pinterestu. 

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 11)

I zapravo najbolje od svega? Možemo da se „odjavimo“ malo ranije sa posla i pepustimo se, na primer, zracima sunca kraj bazena sa prijateljima. Jer ovaj laptop može da sačeka u hladu ukoliko nešto zatreba (a u ovo računamo i možda neku muzičku listu specijalno pripremljenju za sunčanje) budući da baterija podržava do 15 sati aktivnog kancelarijskog rada, 11 sati rada pri pretraživanju i 13 sati pri reprodukciji video zapisa.

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 12)

Vama ostaje samo da odlučite kakva vam playlista odgovara, naseckate omiljeno voće, obavezno nanesete SPF zaštitu i bezbrižno uživate u nekoliko sati koje ste tako mudro "ukrali" od radnog dana zahvaljujući moćnom MateBook uređaju.

Šta kažete? Nije loša nova letnja organizacija vremena?

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 13)
Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 14)

MateBook je super moćan uređaj to je neosporno, ali možemo da razumemo i sve one koji će ga izabrati zbog estetike. Toliko dobro izgleda da ćete poželeti da ga pokažete baš svima. Slobodno, uklapa se uz svaki outfit.

Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 15)
Iskoristite leto do maksimuma uz Huawei MateBook X Pro (фото 16)

Huawei računari su od prošlog ponedeljka dostupni i na našem tržištu, do 9. avgusta najbrže kupce MateBook serije očekuju vredni pokloni! Kompanija je za najbrže kupce laptop računara obezbedila telefone iz najnovije Huawei P40 serije, kao i druge vredne poklone.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor