Pretraga

Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život

Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život

Tekst: BURO.

Foto: Stefan Burmazević

Pametni satovi su kategorija koja nas je svojevremeno iznenadila i zbunila, ali od prvog jednostavnog modela bilo je jasno da se radi o gedžetu koji je namenjen tome da posloži naše živote i učini da glatko izvršavamo (poslovne) obaveze, a pri tome unapredimo i lični život. Brzo premotavanje do 2022. godine: pametni satovi su postali jako, jako pametni, a pri tome izgledaju bolje od satova koji se smatraju klasicima dizajna. Iskreno, nismo ni pomislili da će ta kategorija tako brzo postati nešto bez čega više ne umemo (niti želimo) da živimo. Novi dokaz te tvrdnje jeste ganc novi Huawei Watch GT 3 Pro koji je bio na testu u BURO. redakciji.

Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 1)
Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 2)

Watch GT serija je posvećena tome da postane istraživač sa najvećim ambicijama sa svojim revolucionarno dugim trajanjem baterije i moćnim sportskim i zdravstvenim karakteristikama. Taj sat je stvoren da bude partner na koga se možete osloniti u naučnom, sportskom i zdravstvenom menadžmentu. Pored impresivnog trajanja baterije, Huawei Watch GT 3 Pro donosi korisnicima modernije i prefinjenije izbore sa novim dizajnom. U međuvremenu, opremljen je EKG dugmetom koje uključuje tehnologiju elektroda, osiguravajući da su merenja preciznija sa finim izgledom. Pomaže korisnicima da razviju naviku samodisciplinovanog vežbanja i aktivnog upravljanja zdravljem kako bi održali zdravlje i vitalnost, kao i da otvore novu eru digitalnog zdravlja. Takođe podržava nove profesionalne sportske modove koji integrišu profesionalni sport u pametan život, omogućavajući korisnicima da uživaju u novom iskustvu pametnog sata.

Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 3)

Ipak, pre nego što se posvetite istraživanju naprednih opcija, kad otvorite kutiju sigurno ćete biti zabavljeni dizajnom i opčinjeni njegovim izgledom. Bar se to nama dogodilo, jasno to je gadžet sa sijaset opcija, ali na prvi pogled novi satovi izgledaju kao regularni merači vremena koji se na našem zglobu nađu samo iz estetiskih razloga. GT serija spaja najbolje od oba sveta, a nudi dovoljno opcija da svako pronađe ono što mu se najviše dopada i savršeno ide uz stil koji neguje. Postoje dve varijante, sa telom od titanijuma i sa telom od keramike i to je tek početak opcija za personalizovanje. U skladu sa stilom koji negujete možete odabrati različite narukvice od titanijumske do kožne, a pored toga kad god vam padne na pamet možete promeniti izgled brojčanika sata. Zapravo, svakog dana vi možete imati sasvim nov sat na svojoj ruci.

Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 4)
Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 5)

Ono gde je Huawei brljiriao sada je dodatno nadograđeno, naime GT3 Pro serija dolazi sa nadograđenim funkcijama za vežbanje, podržavajući 100+ režima vežbanja, uključujući različite profesionalne režime vežbanja. Opremljen je profesionalnim režimom slobodnog ronjenja, koji može podržati slobodno ronjenje sa maksimalnom dubinom od 30 metara. Novi senzor dubine podržava prikaz u realnom vremenu ključnih informacija o ronjenju. Takođe podržava površinsko satelitsko pozicioniranje kako bi tačno označio vaš ulazak u ronjenje. Uz to, Huawei Watch GT 3 Pro dolazi sa ažuriranim Golf režimom. Podržava i prikaz različitih informacija uključujući brzinu vetra, nivo i pravac, kao i pravac i stepen nagiba zelenila. Da bi pomogao korisnicima da bolje shvate razdaljinu, sat izračunava rastojanje u realnom vremenu od pozicije korisnika do prednje, središnje i zadnje strane terena. Korisnici sada mogu sa samopouzdanjem da pogode svaki udarac zahvaljujući brojevima plovnog puta i parovima prikazanim u režimu. I ništa manje bitno, zahvaljujući inteligentnom planiranju trčanja, personalizovani plan treninga je dizajniran za korisnika u skladu sa ličnim fizičkim podacima i podacima o istoriji trčanja, u kombinaciji sa ciljevima treninga i zahtevima za performanse.

Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 6)
Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 7)
Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 8)

Huawei Watch GT 3 Pro ima novonadograđeni menstrualni ciklus 2.0. Prikupljajući broj otkucaja srca korisnika, temperaturu kože, brzinu disanja i druge zdravstvene indikatore tokom spavanja noću, može inteligentno da predvidi menstrualni ciklus korisnica, omogućavajući im da naučno upravljaju svojim menstrualnim ciklusom. Ovog puta, aplikacija Huawei Health je u potpunosti nadograđena i razvijena je nova Shamrock za zdrav život. Kao projekat u saradnji sa Kineskom asocijacijom za preventivnu medicinu, novi model zdravog života je dodao mnogo malih karakteristika kako bi bolje odgovarao svakodnevnim zdravstvenim potrebama korisnika.

Isprobali smo novi Huawei Watch GT 3 Pro, evo kako nam je brzo popravio život (фото 9)

Nova serija satova je nasledila ultra-dugo trajanje baterije serije Huawei Watch GT. Poboljšana arhitektura baterije pruža Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition 14 dana trajanja baterije u tipičnom scenariju i 8 dana u scenariju teške upotrebe. U međuvremenu, Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition pruža sedam dana trajanja baterije u tipičnom scenariju i četri dana trajanja baterije u scenariju teške upotrebe. Bez obzira da li ga nosite kada putujete, ili puštate muziku, dugotrajna baterija može lako da ublaži anksioznost baterije i donese prijatnije iskustvo. Brzina punjenja je 30% brža od prethodne generacije. Potrebno je samo deset minuta da se napuni do 25%, što može podržati celodnevno korišćenje.

Bez sumnje, radi se o satovima koji su precizno i znalački osmišljeni i dizajnirani tako da izgledaju sjajno, ali da u sebi kriju čitav svemir opcija i ideja kako možete unarediti vaš život i lično menadžovanje obavezama. Ukoliko želite, na vašem ručnom zglobu mogu „živeti“ lični trener i asistent. I to u super zgodnom pakovanju! Povedite ovaj pametni sat na „test vožnju“ sigurni smo da ćete se zapitati kako ste do sada živeli bez njega, baš kao što se nama desilo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor