Pretraga

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji!

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji!

Tekst: BURO.


Od online predstavljanja novih modela iz Huawei P serije vlada uzbuđenje zbog odličnih performansi i unapređenih opcija ovih ozbiljno moćnih uređaja, a napakon je stigao dan kada možete poručiti sebi ovaj novi telefon! Zbog trenutne situacije kompanija je uvela mogućnost online poručivanja i dostavu telefona na kućnu adresu. Da, to znači da na sajtu Huawei prodavnica možete poručiti novi P40 Pro, P40, P40 Lite, ili P40 Lite E telefon, naravno isto možete učiniti i preko mobilnog operatera čiji ste korisnik. A zašto smo sa toliko uzbuđenja čekali ovo lansiranje? Pa krenimo od početka.

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 1)

Dizajn

Kada uzmete P40 Pro u ruke prvo što ćete primetiti jeste da se radi o veoma lepom telefonu koji odlikuje inovativni dizajn: inspirisan lepotom i obrisom tekuće vode displej Quad-Curve Overfow briše barijere vida i mašte duž čitave ivice. Tu je i stopa osveženja od 90Hz koja vam omogućava da uživate u sveobuhvatnom prikazu preko čitavog ekrana. Čak i kada telefon okrenete na zadnju stranu, on je jednako zgodan. Nova verzija stiže u  nekoliko boja: ledenobela, crna, i srebrno-siva. Bilo koju boju da odaberete svaku odlikuje matirani završni sloj u kome se prelama svetlost i koji stvara magične efekte zbog kojih ovaj uređaj zaista izgleda predivno. Ljubomorni pogledi su zagarantovani!

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 2)

Kamera

No, jasno je koje je bilo naše sledeće pitanje? Naravno, prvi refleks kaže da upalimo kameru i proverimo šta tu ima novo. P40 Pro telefon odlikuje višestruka Ultra Vision Leica kamera koja funkcioniše besprekorno bez obzira na uslove snimanja, bilo da je dan ili noć, i bez obzira da li nešto želite da snimite iz blizine ili iz daljine.

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 3)

Sa zadnje strane primetićete četiri kamere, jedna ima čak 50 megapiksela, a zbog posebnih filtera i autofokusa, kao i činjenice da apsorbuje ogromnu količinu svetlosti na fotografijama koje stvara ova kamera uhvatićete gomilu detalja koji daju izvanrednu jasnoću.

5x Optical Zoom
10x Hybrid Zoom
50x Max Zoom

Sledeća nudi 5x optički zoom, 10x hibridni zoom i 50x maksimalni zoom što će vam omogućiti savršen kvalitet slika čak i iz daljine. Zatim tu je širokougaona filmska kamera od 40 megapiksela, zbog koji će vaši zapisi od 4K izgledati kao da su snimljeni od strane profesionalaca. I poslednja u ovom nizu jeste 3D Depth Sensing kamera koja služi za detekciju dubine u realnom vremenu, odnosno ona će kreirati efekte zamućenja pozadine na profesionalnom nivou. Impresivno, zar ne?

AI Portret Studio

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 4)

Ova opcija nam se opasno dopada, a sigurni smo da ćete je i vi obožavati! Ultra Vision glavna kamera i razvijen AI algoritam su kombinacija koju Huawei P40 koristi za preciznu analizu i segmentaciju okruženja i ljudi. U praksi to znači da se poboljšanjem na nivou piksela dobija odlično osvetljenje, prirodne boje i oštri detalji. Takođe postoji opcija uklanjanja prolaznika iz kadra (!), kao i odsjaja. Ova opcija će vam podariti mogućnost selfija na kojima uvek ispadate dobro jer prednja kamera od 32 megapiskela uz IR kameru za detekciju dubine daju prirodni efekat zamućene pozadine.

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 5)
Uhvatite lepotu kristalno jasno
Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 6)
Reprodukujte prirodnu boju kože na čistoj pozadini

AI algoritam pokreta detektuje i prepoznaje karakteristike držanja tela i izraza lica. Potrebno je nekoliko 4K pokretnih slika i oko 1,7 sekundi da bi se dobile 1–3 preporučene slike sa najbolje uhvaćenim pokretom.

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 7)
Inteligentnom optimizacijom svetla, boja kože i detalji teksture postaju precizniji 
Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 8)
Višestruki fokus zajedno sa korekcijom izobličenja doprinosi grupnom selfiju koji će usrećiti svakoga

Ako iskoristite slobodno vreme da usavršite svoje veštine snimanja ovaj uređaj će vam skratiti posao, filmska kamera daće vam najbolje rezultate čak i pri niskom osvetljenju, a stabilizator slike doprinosi jasnoći slike bez obzira na nesigurne ruke. Kamera prati glas, pa čak možete „zumirati“ zvuk koji želite da čujete i pojačati ga. Ako planirate da se u ovim danima okušate u vlogovanju, ili kroz live opciju, bitno je napomenuti da i prednjom kamerom možete snimiti 4K video zapise. Budućnost je stvarno stigla!

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 9)

App Gallery

App Gallery je zvanična Huawei prodavnica aplikacija u ovkiru koje možete pronaći veliki broj kako globalnih tako i lokalnih aplikacija. Sve što vam je potrebno jeste kreiranje sopstvenog Huawei ID naloga već pri početnom podešavanju telefona. Kada je reč o korisnim aplikacijama, tu je i MoreApps – takođe dostupna za preuzimanje na AppGallery. Na ovoj platformi možete pronaći i preuzeti veliki broj popularnih aplikacija.

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 10)

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 11)

Phone Clone 

Kako bi vam prelazak sa starog na novi telefon protekao glatko, tu je aplikacija Phone Clone, koja nas apsolutno lišava straha gubitka podataka prilikom zamene. Aplikacija omogućava da u samo nekoliko klikova prebacite sve aplikacije, fotografije, videe, kontakte i ostale vama važne podatke, sa bilo kog pametnog telefona na vaš novi telefon. I to je to - moćni P40 je spreman za igru, a ovaj telefon zaista nudi sijaset naprednih opcija koje treba istražiti.  Ostanite kod kuće, budite bezbedni i istražite više uz Huawei P40 seriju.

Moćna Huawei P40 serija od danas je dostupna za online poručivanje u Srbiji! (фото 12)

Ostavite komentar