Pretraga

Na naše tržište je stigao pametni sat Honor Watch GS Pro namenjem modernim istraživačima

Na naše tržište je stigao pametni sat Honor Watch GS Pro namenjem modernim istraživačima

Tekst: BURO.

Globalni tehnološki brend HONOR u saradnji sa pustolovom Andrejem Maričićem predstavlja robusni pametni sat Honor Watch GS Pro, namenjem svim modernim istraživačima i ljudima koji se ne ustručavaju da istraže nepoznate predele, savršeno se uklapajući u HONOR scenario pametnog življenja.

„Jako sam zadovoljan performansama pametnog sata kao što je GS Pro pošto ja generalno volim da nosim veće satove. Ono što je korisno u ovoj priči, a vezano je za posao kojim se ja bavim, jeste vreme koje je neophodno da se istroši baterija, što je 25 dana. Fascinantno. A treba malo vremena da se napuni“, prve su Andrejeve impresije posle testiranja HONOR Watch GS Pro na izazovnom terenu.  Kako kaže, ovaj sat ima izuzetno zanimljivu funkciju da se ne izgubite.

Na naše tržište je stigao pametni sat Honor Watch GS Pro namenjem modernim istraživačima (фото 1)

„Mislim da bi bilo mnogo čudno da se pustolov izgubi. Dešavaju se i te situacije, jako bih voleo da sam imao ovaj sat ranije i u nekim situacijama kada nisam znao gde idem i kako da se vratim. Dobra stvar kod ovog sata je što ima opciju da vas vrati na početnu tačku tako da ni u jednom momentu ne možete da se izgubite. Još jedna funkcija koja me je iznenadila prijatno jeste predviđanje vremenskih uslova, koji su bitni za ono čime se ja bavim. Važno je u momentu kada krenem na neki put ili u novu avanturu da znam da će za tri, četiri sata da padne kiša i onda mogu da pravim planove za dalje... Da sam imao ovaj sat ranije, toliko bih stvari snimio bolje. Ne bi bilo toliko kiše možda, uvek bih imao idealno vreme i uslove. Uopšte ne moram stalno da motrim na sat i tu nešto podešavam. Ako postavim program za outdoor, prati mi korake, pređenu kilometražu, otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, visinu na kojoj se nalazim, vazdušni pritisak. Sad, pošto imam ovakav sat, biću još luđi i ići ću na neka mesta koja ranije nisam ni razmišljao da posetim“, podelio je Andrej utiske o HONOR Watch GS Pro posle jedne od njegovih pustolovina na kojoj ga je pratio novi robusni pametni sat, a njegove utiske o korišćenju ovog sata možete pogledati u videu.

HONOR Watch GS Pro i HONOR Watch ES satovi su već u prodaji u Srbiji na svim ovlašćenim prodajnim mestima, kao i u Telenor i MTS radnjama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor