Pretraga

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Kako se živa u termometru spusti, a oblaci oteraju sunce, sve nas obuzme mrzovolja. Pidžama plus džemper, na stopalima mekane papuče i odjednom sve postaje sporije, nežnije, delikatnije. Razarajuća energija koja nas pokreće tokom leta nestaje dok nam se solarne baterije polako prazne. Tada želimo da neko preuzme brigu o nama, da sve bude lakše, ako bismo mi mogli da ostanemo duboko u jastucima, a da se život dešava... Imamo džoker rešenje za instant raspoloženje! Nedavno se na domaćem tržištu pojavila aplikacija Wine Drop Club zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete, ali i više od toga.

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 1)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 2)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 3)

Ali hajde da krenemo od početka. Kada instalirate aplikaciju (što je jako brzo i lako) možete da birate između nekoliko opcija tu su: vina, oprema, putovanja, događaji i novosti. Znači, radi se o aplikaciji gde će svi ljubitelji vina moći da nađu aktuelan i relevantan sadržaj, osim što mogu da poruče vino što je osnivna funkcija ove aplikacije. Wine Drop Club tim se potrudio da složi promišljene pakete (između 3 i 6 flaša) za sve ukuse, od kombinacija koje sadrže i belo i roze i crveno vino, preko onih u kojima su samo proseko varijante, sve do paketa u kojima se nalazi samo jedna vrsta vina (za istinske fanove).

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 4)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 5)

Iako je sam proces brz i jednostavan, sigurno ćete se neko vreme igrati i skrolovati kroz ponude dok istražujete ukuse. Ono što će vam oklakšati i život i izbor jeste što kada kliknete na bilo koji paket odmah će vam se pokazati osnovne informacije: berba, vinarija, zemlja, regija, vrsta vina, sorta i zapremina. Zatim je tu kratak opis svakog od vina uz skretanje pažnje na zanimljive činjenice kao što je, na primer, DWWA titula. Većina vina iz ponude su italijanska, a takođe tu su vina iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. Od kojih se posebno izdvaja svima omiljena Malvazija Kozlović.

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 6)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 7)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 8)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 9)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 10)

Kada se napokon smislite koje vino vam se pije, dalji koraci su veoma laki, izabrani paket ubacite u korpu, nastavite ka plaćanju (možete platiti po pouzeću, ili platnom karticom) i odaberete datum kada vam odgovara da isporuka stigne. O da, to je sve! Ostaje vam samo da čekate kurira i vašu isporuku, a da se niste ni pomerili iz jastuka.

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 11)

Kako kažu u Wine Drop-u ideja im je bila da tržištu ne ponude rešenje nabrzaka kada nekome nestane vina u kući, već naprotiv, da ponude svim zainteresovanim posebne ukuse i sjajno iskustvo kupovine koja se planira i kojoj se raduje. U ponudu su uvrstili samo ona vina koja su specifična, punog ukusa i koja predstavljaju kompletan užitak od otvaranja pampura, do trenutka ispijanja. Budući da se radi o paketima, a ne pojedinačnim bocama, cene su formirane da budu pristupačnije. A kako se radi o dostavi direktno na adresu, više ne morate da razmišljate kako ćete preneti sve te flaše. Dovoljno je da otvorite vrata kada kurir pozvoni. Čak i čaše i otvarač možete poručiti preko aplikacije.

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 12)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 13)
Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 14)

Kada skinete aplikaciju obavezno proučite i ostale kategorije, jer vas tu čeka mnoštvo zanimljivosti. U segmentu „putovanja“ možete pronaći ture za domaće vinarije u okruženju. Pored obilaska podruma i isprobavanja vina, povremeno ćete tu videti i ponude za fine dining događaj u nekoj od vinarija. Kada vam je potrebna ideja za vikend izlet, ili želite da iznenadite dragu osobu, super ideja je da kupite vaučer preko aplikacije. Takođe, kad kliknete na deo „događaji“ možete lako videti da li je aktuelno neko vinsko dešavanje i kada će se i u kom lokalu organizovati neka specijalna degustacija (na primer sutra je degustacija prirodnog i organskog vina u D59B). Wine Drop Club je klub u koji se isplati učlaniti se. Živeli!

Otkrijte domaću aplikaciju Wine Drop zahvaljujući kojoj možete da poručite odlične vinske pakete (фото 15)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor