Pretraga

Ova sezona nastavlja se u dobrom ritmu uz nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice

Tekst: BURO.

Foto: Maja Mijatovic

Leto nam curi! Okej, malo dižemo paniku, ali zaista je lako prepustiti se plutanju kroz vrele dane, uz stalno kukanje na vrućinu i žegu. No, to nije način da provedemo najtopliju sezonu. Ideja je da uhvatimo svaki dobar dan i iz njega iscedimo sve slasti. Da jezdimo kroz dan, sunčamo se u prolazu, brzo nazdravljamo i menjamo mesta sve dok se dan ne pretvori u noć, pa dalje. Povremeno dobijemo podsetnik na dobar život, a ovog puta on je stigao u obliku Huawei FreeBuds Pro 2 slušalica. Radi se o inovativnim slušalicama koje su kreirane kako bi korisnici uživali u svim dostupnim funkcijama neometano, gde god da se nalaze. Ne morate dva puta da nam kažete! Odmah smo ih poveli na zabavnu šetnju kroz Beograd.

Ova sezona nastavlja se u dobrom ritmu uz nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice (фото 1)
Ova sezona nastavlja se u dobrom ritmu uz nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice (фото 2)

Ritam koraka zamenio je oštar ritam letnjih hitova, a beogradski asfalt koji se topi odjednom je zamirisao na morsku so i šećer iz Mojito koktela. Kako? Jednostavno, Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice pružaju neverovatno audio iskustvo. Bilo da je u pitanju poziv, muzika, film ili neka video igra, Dual Sound sistem koji ove slušalice imaju osigurava da neometano uživanje u različitim sadržajima. Audio doživljaj je konzistentan, uz mogućnost smanjivanja jačine zvuka i pojačavanja zavisno od toga da li slušate muziku pred spavanje ili pokušavate ujutru da se razbudite. Dodatno, Huawei FreeBuds Pro 2 pružaju isto iskustvo slušanja za različite korisnike jer prilagođavaju zvuk automatski na osnovu prijanjanja slušalice uz ušni kanal. Takođe ambijentalne zvuke sa svoja 4 glavna režima za poništavanje buke svode na minimum.

Ova sezona nastavlja se u dobrom ritmu uz nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice (фото 3)
Ova sezona nastavlja se u dobrom ritmu uz nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice (фото 4)

Naravno i pre nego što smo se prepustili melodijama koje zovu na ples, najpre nas je osvojio izgled ovih slušalica, koje su praktično modni detalj za sebe. Dolaze u zgodnom kućištu (lako ćete ga pronaći čak i u najvećem cegeru) i to u tri boje: srebrnoj, plavoj i beloj, a moderan premaz doprinosi futurističkom izgledu. Mi smo dobili priliku da outfite uklopimo uz one u srebrnoj boji, a pokazalo se da su se sjajno složile uz sve. Pored toga, čvrsto stoje, nezavisno od položaja tela i uvek donose dosledan visok kvalitet zvuka.

Ova sezona nastavlja se u dobrom ritmu uz nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice (фото 5)

Muzika može biti prilagođena uz četiri zvučna ekvilajzera koje ove slušalice nude. Podešavanje basa, visokih, izjednačenih tonova ili čistog glasa je olakšano do maksimuma. Izuzetnu reprodukciju muzike garantuju i HWA i Hi-Res sertifikati koje ovaj uređaj poseduje. Šta je bio naš izazov ovim slušalicama? Zadali smo im francusku temu, pretvarali smo se da smo na odmoru na Azurnoj obali, uz nežne melodije (ostavljamo vam playlistu da krenete našim stopama). Bez obzira što smo se posle ovog đira vratili u ofis, u ušima je ostao dobar zvuk, u glavi šum talasa, a na usnama osmeh. Zaista, muzika je idealan pratilac sanjarenja. Baš zato ove slušalice pakujemo u kofer za prvo sledeće putovanje.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor