Pretraga

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život

Tekst: BURO.

Za pravo putovanje i odmor vam je realno potrebna kreditna kartica, nešto keša, pasoš i SPF krema, ali hej, kad već plaćamo dodatni prtljag zašto ne bismo to i maskimalno iskoristili. I to sada ne pričamo o haljinama i štiklama koje nećete ni izvući iz kofera, danas vam predlažemo gadgete koji će vam olakšati boravak na lokaciji, zahvaljujići kojima ćete se provesti bolje i zbog kojih ćete imati spektakularne snimke. Tehnologija je sjajna ako je iskoristimo na najbolji način, i kada znamo kliknemo off kada počne da nam smeta njen uticaj na naš život. Zato pažljivo koristite ove sitnice i neka igre počnu.

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život (фото 1)

Nintendo switch

Ovaj predlog zvuči old school, ali samo razmislite koliko radosti je donosila Nintendo konzola kad smo bili klinci. Radi se o uređaju koji ćete lako spakovati i u trenucima dokolice se možete prepustiti starim dobrim igricama. Zelda i Super Mario su izbori sa kojima aposlutno nema greške. I naravno tu je i hit „Animal Crossing: New Horizons“ igrica koja je u 2020. godini osvojila ceo svet. Probudite dete u sebi.

Nintendo Switch

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život (фото 2)

Bluetooth slušalice

Ni ne znamo kako smo živeli bez ovih slušalica! Više nema zapetljanih žica i otpetljavanja koje vas vodi direktno u nervni slom. A zvuk ne trpi, naprotiv. Nove generacije bluetooth slušalica ponudiće čak i stišavanje buke za maksimalan užitak u letnjim hitovima. Ostalo vam je samo da kreirate plejlistu za plažu i prepustite se muzici koja pomera.

Bluetooth slušalice, Samsung

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život (фото 3)

Bluetooth zvučnik

Okej, jesmo odrasli i znamo kako odgovorno da se ponašamo sa bluetooth zvučnikom. Ne, nećemo ga nositi na bazen i ne, nećemo ugrožavati ostale ljude našim muzičkim izborom. Ali užitak u doborm zvuku i u hotelskom apartmanu može da bude luksuz koji nije teško dobiti. Dok neki boutique hoteli imaju Marshall zvučnike kao opciju u sobi, vi sebi možete obezbediti da uvek uživate u kristalnom zvuku. Ovaj model je dovoljno malih dimenzija da staje u kofer.

Marshall, zvučnik

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život (фото 4)

Pametni sat

Ovaj uređaj je savršen za gradske atmosferu, ali biće vam od pomoći i na odmoru. Bićete u toku sa svim informacijama, bez potrebe da nosite kabastije uređaje. Još ako, na primer, negujete naviku jutarnjeg trčanja, uz pametan sat znaćete u kakvoj ste formi i koliko kilometara ste prešli. Dobre rutine ne treba prekidati.

Smart Watch, Huawei

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život (фото 5)

GoPro kamera

Slike sa mobilnog telefona su sasvim dobre, ali pomislite na koji nivo se dižu stvari ako u prtljag spakujte GoPro kameru. Posebno ako ste skloni avanturama, uz ovu kameru možete zabeležiti najluđe trenutke ovog leta: od ronjenja, preko ziplajna, pa sve do bandžija, što da ne. Pomerite granice i izađite iz zone komfora.

GoPro Hero 7, kamera

Putujete? U kofer spakujte i ove gadgete koji će vam olakšati život (фото 6)

Dron

Dron jeste igračka za one koji se više razumeju u fotografiju i koji imaju ambiciozne ideje za neobične kadrove, ali nije rezervisan iksljučivo za njih i radoznali amateri mogu da izvuku dosta iz igre sa dronom. Potrebno je malo umešnosti da naučite da „vozite“ ovaj uređaj, ali ne brinite vežba čini majstora. Ono što je bitno pre putovanja jeste da proverite odredbe zemelje u koju idete i da li je dozvoljena upotreba dronova. Ukoliko jeste, uživajte u novom neobičnom hobiju.

Dron, DJI Mavic Air 2

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor