Pretraga

Telefon koji pobuđuje vašu kreativnost: Samsung Galaxy Z Flip4

Telefon koji pobuđuje vašu kreativnost: Samsung Galaxy Z Flip4

Tekst: BURO.

Predstavljamo Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon: savršeni uređaj za sve vas koji samouvereno izražavate svoju ličnost i kreativnost. Svako jutro se budite s novom idejom u glavi, negujete svoj stil, volite da stvarate kreativni sadržaj, imate dobro oko za estetiku...ako se pronalazite u ovakvim rečenicama, onda je ovo tekst za vas. Ako su odevne kombinacije, hobiji, mesta na koja izlazite i ljudi s kojima se družite odraz vaše ličnosti, onda bi to trebalo da bude i vaš telefon. Hteli mi to da priznamo ili ne, telefoni su postali produžeci nas samih i više nam ne služe samo kao uređaj za komunikaciju, već putem njih izražavamo sebe, svoje sposobnosti i mogućnosti. Zato za sve vas kreativce koji svake sekunde vidite lepotu u najmanjim detaljima, predstavljamo savršen mobilni uređaj: Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon. Zašto baš on? Otkrijmo zajedno.

Telefon koji pobuđuje vašu kreativnost: Samsung Galaxy Z Flip4 (фото 1)

Dizajn za sve pustolove

Telefon koji pobuđuje vašu kreativnost: Samsung Galaxy Z Flip4 (фото 2)

Svi kreativci koji inspiraciju hvataju putujući i istražujući nova mesta, obožavaće Samsung Galaxy Z Flip4 telefon. Mi koji smo stalno na nogama i u nekom pokretu znamo koliko nam je važno da svaka stvar koju nosimo bude kompaktna i izdržljiva. Upravo to je ovaj novi Samsung mobilni telefon. Sklopiv je pa samim tim može da stane bilo gde: u malenu torbu, ruksak pa čak i u džep. Možda se sad pitate: da li je provereno sigurno otklapati ga i zaklapati? To zvuči dosta krhko, slažemo se. No, odmah ćemo vam reći da je potpuno sigurno.

Samsung Galaxy Z Flip4 je najizdržljiviji sklopivi telefon jer je napravljen od izvrsnog aluminijskog okvira i ekskluzivnog zaštitnog stakla, a može se preklopiti i više od 200 000 puta. Takođe, ako neko od vas pustolova inspiraciju pronalazi u vodenom svetu, Samsung Galaxy Z Flip4 će vam biti odličan suputnik. S njim možete provesti u vodi i do 30 minuta na dubini od 1,5 metara. Poprilično impresivno!

Fleksibilnost u kreiranju najboljih snimaka i fotografija

Usudićemo se da kažemo da je jedna od najboljih karakteristika ovog telefona njegova kamera i sve njene specifikacije.

Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon ima sistem višestrukih kamera: prednja kamera od 10 MP i dve zadnje kamere od 12 MP, od kojih je jedna širokokutna, a druga ultraširokokutna kamera. Ovakva kombinacija omogućuje da maksimalno pokažete svoje veštine u produkciji fotografskih i video sadržaja.

Telefon koji pobuđuje vašu kreativnost: Samsung Galaxy Z Flip4 (фото 3)

Novi Samsung preklopni telefon ima super odliku Nightography na zadnjoj kameri što znači da se pojedinosti ističu čak i u mraku. Osim fotografisanja, ona je odlična i za snimanje jer s njom možete uhvatiti glatke snimke, bez podrhtavanja. Savršena mogućnost za sve noćne sove koje obožavaju uhvatiti lepotu večeri! Kada se spoji inovativan dizajn mobilnog uređaja i kamera visokog kvaliteta s ultrapametnim karakteristikama, dobijamo Samsung Galaxy Z Flip4. A reći ćemo vam i zašto.

Telefon koji pobuđuje vašu kreativnost: Samsung Galaxy Z Flip4 (фото 4)

Naime, ovaj telefon ima izrazito fleksibilnu kameru s kojom možete snimati iz više uglova i to upravo zbog preklopnog dizajna uređaja. Sada možete iskoristiti prednost okretnih uglova kako biste uhvatili najbolju grupnu fotku, selfie ili videozapis iz zadivljujuće perspektive. Svi vi koji se vidite u rediteljskim vodama, ovo je definitivno za vas. Karakteristika FlexCam omogućuje vam slikanje i snimanje bez upotrebe ruku, a svoj autoportret možete snimiti zadnjom kamerom, bez otvaranja telefona. Ekran sa zadnje strane će vam dati pregled fotografije u stvarnom vremenu. Samsung Galaxy Z Flip4 zaista će zadovoljiti sve vaše kreativne potrebe.

Vaša osobenost i stil na ekranu

Kao što smo već pomenuli, mobilni uređaj bi trebalo da odražava vaš stil. Većina nas to pokazuje preko različitih maski za telefon, ali Samsung Galaxy Z Flip4 je otišao korak dalje prema inovativnosti. Naime, prilagodljivi zadnji ekran od 1,9 inča predstavlja još jedno platno s kojim možete da se igrate. Menjajte ekran koliko god želite sa svojim videozapisima, fotografijama i AR emotikonima koje ćete prilagoditi u svom stilu. Imate beskonačne mogućnosti i ideje s kojima ćete ažurirati svoj ekran u zavisnosti od vremena, vašeg raspoloženja ili čak odevne kombinacije.

Telefon koji pobuđuje vašu kreativnost: Samsung Galaxy Z Flip4 (фото 5)

A ako imate ideju kako da dodatno personalizujete Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon, ovo je vaša prilika. Tražimo velike kreativce koji će dizajnirati neki kul dodatak za pomenuti telefon. Zamislite neku posebnu torbicu, privezak ili stalak s kojim će Galaxy Z Flip4 dobiti novo ruho, baš prema vašoj zamisli. Ako vam je već sinula odlična ideja, zaletite se na stranicu našeg takmičenja „Inspired by You“ gde ćete pronaći sve detalje o takmičenju i specifikacije ovog telefona poput veličine i težine koji su važni za dizajniranje jedinstvenog dodatka. Srećno i jedva čekamo da vidimo vaše radove!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor